Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ Κυβέρνησης και Αττικής Οδού με αφορμή τις αποκαλύψεις του Documento

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ Κυβέρνησης και Αττικής Οδού με αφορμή τις αποκαλύψεις του Documento
Φωτογραφία Αρχείου

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ Κυβέρνησης και Αττικής Οδού προκάλεσε το δημοσίευμα του Documento σύμφωνα με το οποίο οι εκπρόσωποι της Αττικής Οδού και άλλων παραχωρησιούχων είχαν εισηγηθεί σε δύο συνεδριάσεις στις 21 και 23 Ιανουαρίου προς την Κυβέρνηση να απαγορευτεί η κυκλοφορία των οχημάτων βαρέως τύπου στην Αττική Οδό λόγω της κακοκαιρίας αλλά η κυβέρνηση το αρνήθηκε.

Ειδικότερα σε ανακοίνωσή του ο Στυλιανίδης επισήμανε :

«Διαψεύδουμε κατηγορηματικά: (α) ότι στις δύο συσκέψεις (21ης και 23ης Ιανουαρίου) τέθηκε από τη συγκεκριμένη εταιρεία αίτημα «προληπτικής απαγόρευσης των φορτηγών-βαρέων οχημάτων από το βράδυ της Κυριακής 23 Ιανουαρίου». (β) ότι «όλοι οι παρόντες παραχωρησιούχοι/λειτουργοί αυτοκινητοδρόμων συμφώνησαν στην πρόταση για την προληπτική και σε κάθε περίπτωση έγκαιρη απαγόρευση των φορτηγών»

Το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Documento

Νωρίτερα το Documentonews σε δημοσίευμά του είχε υποστηρίξει επικαλούμενο πηγές από το χώρο των παραχωρησιούχων που συμμετείχαν στις συσκέψεις της 21ης και 23ης Ιανουαρίου ότι τόσο εκπρόσωποι της Αττικής Οδού όσο και των παραχωρησιούχων είχαν εισηγηθεί να απαγορευτεί η κυκλοφορία για τα βαρέως οχήματα στην Αττική Οδό. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν έγινε αποδεκτό.

Σε κάθε περίπτωση κρίνεται επιτακτικό να δοθούν στην δημοσιότητα τα πρακτικά των συνεδριάσεων της 21ης και 23ης Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης: Αττική Οδός: Καταγγελίες ότι είχε εισηγηθεί το κλείσιμο δρόμων από την Κυριακή αλλά η κυβέρνηση αρνήθηκε

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter