«Πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ μετά τη συζήτηση στη Βουλή

«Πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ μετά τη συζήτηση στη Βουλή

Γύρος αντεγκλήσεων ξεκίνησε μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας μετά τη μονομαχία Τσίπρα – Μητσοτάκη στη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής.

“Εκτός τόπου και χρόνου” χαρακτηρίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας από πήγες της ΝΔ, ενώ, όπως σημειώνουν, «κατέφυγε στην προσφιλή του τακτική, που είναι η λάσπη και οι συκοφαντικές επιθέσεις στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αποδεικνύοντας την απόλυτη ταύτιση με τα “πληρωμένα πιστόλια” της συριζαϊκής διαπλοκής».

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον Κ.Μητσοτάκη σχετικά με την διαπραγμάτευση λέγοντας πως στην συνάντηση με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε «φορέσατε την φανέλα των δανειστών και του ΔΝΤ» αφού «κάνατε δηλώσεις από το Βερολίνο ότι η Ελλάδα φταίει για τις καθυστερήσεις». 

Στη ΝΔ κάνουν λόγο για ψέματα εκτός κάθε ορίου ενώ σε σημείωμα που απεστάλη στον Τύπο, αναφέρεται ότι ο πρωθυπουργός βρέθηκε σε “αδυναμία να απαντήσει σε καίρια ερωτήματα”.

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει πως η Νέα Δημοκρατία αναγκάστηκε να κυκλοφορήσει non paper, αμέσως μόλις τελείωσε η συζήτηση στη Βουλή, για να υποστηρίξει τον αρχηγό της, ενώ αφήνει αιχμές για την εμπιστοσύνη που δείχνει στον Κυριάκο Μητσοτάκη το κόμμα του. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter