«Πόλεμος» κατοίκων και εμπόρων για μια Λαϊκή στο Ηράκλειο: Πάγκοι VS παρκαρισμένα οχήματα

«Πόλεμος» κατοίκων και εμπόρων για μια Λαϊκή στο Ηράκλειο: Πάγκοι VS παρκαρισμένα οχήματα

Την κατάσταση στα χέρια τους παίρνουν οι κάτοικοι της Νέας Αλικαρνασσού που στον απόηχο της απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ηρακλείου για αναστολή της λειτουργίας της λαϊκής αναλαμβάνουν δράση για να εμποδίσουν τη διεξαγωγή της.

Σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής κατοίκων οδός Καρίας και Δημοκρατίας οι κάτοικοι της περιοχής θα αφήσουν τα αυτοκίνητα τους παρκαρισμένα προκειμένου να εμποδίζουν τους εμπόρους να στήσουν τους πάγκους τους.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επιτροπής :

Μετά την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για αναστολή της Λαϊκής Αγοράς της Τρίτης στην περιοχή μας, αποφασίζουμε ότι την Τρίτη 26 Μαρτίου θα αφήσουμε τα αυτοκίνητα μας στη θέση τους, προκειμένου να αποτρέψουμε τη διεξαγωγή της. Παρακαλούμε όλους τους κατοίκους των οδών Καρίας και Δημοκρατίας να συμβάλουν στην προσπάθεια αυτή.

Την ίδια στιγμή όπως είχε γράψει το Cretalive, οι έμποροι διαμηνύουν ότι η λαϊκή θα πραγματοποιηθεί κανονικά με τον … εμφύλιο να διαφαίνεται στον ορίζοντα …

O πρόεδρος παραγωγών λαϊκών αγορών νομού Ηρακλείου Παντελής Παπαδάκης εκφράζοντας την πλευρά των παραγωγών είχε αναφέρει «Δεν δεχόμαστε την αναστολή! Θα γίνει κανονικά η λαϊκή στη Δημοκρατίας! Αν υπάρξει θέμα, υπάρχουν κι άλλοι οδοί! Οι λαϊκές θα λειτουργούν κανονικά! Οι παραγωγοί δεν χάνουν ούτε μία ημέρα! Θα πάμε κανονικά την Τρίτη στη λαϊκή! Κι αν υπάρχει κανένα πρόβλημα, υπάρχουν η Λότζια και η 25ης Αυγούστου για να κάνουμε εκεί τη λαϊκή μας!»,

«Δεν συμφωνούμε με την αναστολή κι ούτε πρόκειται να γίνει! Δεν υπάρχει αυτή η λέξη στο λεξιλόγιό μας, ούτε και στον νόμο! Η λαϊκή θα γίνει κανονικά την επόμενη Τρίτη! Είμαστε σε καθημερινή επαφή και με κατοίκους της Καρίας και της Δημοκρατίας. Εμείς εκείνο που θέλουμε είναι να μεταφερθεί η λαϊκή όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να μην επιβαρύνονται κάποιοι κάτοικοι. Στην Ηροδότου δύο έχουν πρόβλημα. Το αν βρέθηκαν κάποιες υπογραφές, που κανείς δεν ξέρει πώς βρέθηκαν, υπάρχουν εισαγγελείς να το ψάξουν», υποστήριξε με τη σειρά του ο κ. Γιώργος Μπαχλιτζανάκης, πρόεδρος εμπόρων λαϊκών αγορών νομού Ηρακλείου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter