«Πόλεμος» Κούγια – Ξάνθης

«Πόλεμος» Κούγια – Ξάνθης

Το παιχνίδι της Ξάνθης με την ΑΕΛ είχε και… τρίτο ημίχρονο. Ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του υποστήριξε πως η Θρακιώτικη ομάδα πρέπει να υποβιβαστεί για πολυιδιοκτησία, ενώ του απάντησε ο πρόεδρος της Αρης Πιαλόγλου.

«Εγώ στη ζωή μου δεν έκανα ποτέ πίσω. Η Ξάνθη θα υποβιβαστεί. Έχει πολυιδιοκτησία, απαγορεύεται αυτό που υπάρχει στη Ξάνθη. Κι αν αυτό το σκάνδαλο το θάψει ο οποιοσδήποτε θα είναι το μεγαλύτερο του ποδοσφαίρου. Η Ξάνθη έχει πουληθεί και πρέπει η ΕΕΑ να την υποβιβάσει», δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Κούγιας, ο οποίος στην συνέχεια αναφέρθηκε στη φιλοξενία και στο πέναλτι που κέρδισε ο Ατρόμητος στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: «Ηταν χυδαία η φιλοξενία. Ειδικά αυτός ο Τσαλίκης και ο Παπαδημητρίου είναι πρόκληση για το ποδόσφαιρο. Δύο άτομα που είναι υπάλληλοι πλέον, δεν υπάρχει ιδιοκτησία στη Ξάνθη. Εγινε διακωμώδηση του ποδοσφαίρου, χωρίς μπάλες σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και με έναν διαιτητή, να μην έχει μπάλες και να έχει παιχτεί στο δεύτερο ημίχρονο πραγματικό ποδόσφαιρο δέκα λεπτά από τα σαρανταπέντε, δεν είναι ποδόσφαιρο στην κυριολεξία.

Το κακό είναι πως το πρόβλημα δεν είναι η Ξάνθη για εμάς. Το πρόβλημα είναι το πέναλτι που πήρε ο Ατρόμητος χθες, αυτά που γίνονται για να ευνοηθούν συγκεκριμένες ομάδες για να μπουν στην εξάδα».

Χίλια ροζ τριαντάφυλλα

Η Ξάνθη απάντησε στον Αλέξη Κούγια με δήλωση του προέδρου της, Αρη Πιαλόγλου, ο οποίος ανέφερε τα εξής:

«Λοιπόν ως εδώ και μη παρέκει. Αρκετά με τη Σουζάνα. Άκου Σουζάνα: Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανήκει στο Χρήστο Πανόπουλο και τον Πολυχρόνη Συγγελίδη τα τελευταία αμνημόνευτα χρόνια και μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι σειρές.

Δήλωσε εσύ, ποιοι είναι οι μέτοχοι της ιστορικής ομάδας ΠΑΕ ΑΕΛ, προσκόμισε τις φορολογικές τους δηλώσεις και τα εκκαθαριστικά τους σημειώματα.

Επί την ευκαιρία, μήπως γνωρίζεις κάποιον ή κάποια, ονόματι «Κούγιας» που έχει δηλωθεί σαν διερμηνέας στον αγώνα του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ με την ΠΑΕ ΑΕΛ;

Μακάρι Σουζάνα να υποβιβαστεί με όλες τις γνωριμίες και τις «πλάτες» που έχεις, η πιο έντιμη και καθαρή ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου τις τελευταίες 3 δεκαετίες προκειμένου να σωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εάν αυτό Σουζάνα συμβεί, δεσμεύομαι ότι θα σου στείλω χίλια ροζ τριαντάφυλλα που φυσικά θα έχουν και το χρώμα της κορδέλας που σου αρέσει.

Σέβομαι, εκτιμώ αλλά και παράλληλα θαυμάζω διαχρονικά την ιστορική ΠΑΕ ΑΕΛ για όσα έχει πετύχει και προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέσω των μοναδικών της φιλάθλων».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter