Πόλεμος στην Ουκρανία: «Μαμά φοβάμαι» – Τα συγκλονιστικά μηνύματα Ρώσου στρατιώτη στη μητέρα του

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Μαμά φοβάμαι» – Τα συγκλονιστικά μηνύματα Ρώσου στρατιώτη στη μητέρα του

Ένα στιγμιότυπο της συγκλονιστικής επικοινωνίας ενός Ρώσου στρατιώτη με τη μητέρα του μέσω smartphone έδειξε κατά την ομιλία του στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών ο εκπρόσωπος της Ουκρανίας Σεργκέι Κισλίτσια.

Κρατώντας τις συνομιλίες στο χέρι ξεκίνησε με τα λόγια της μητέρας του Ρώσου στρατιώτη, λέγοντας: «Αλιόσα, πώς τα πας; Γιατί έχεις τόσο καιρό να στείλεις μήνυμα; Είσαι αλήθεια σε στρατιωτικές ασκήσεις;». «Μαμά, δεν είμαι πια στην Κριμαία. Δεν είμαι σε ασκήσεις» απαντά ο νεαρός άνδρας. «Πού είσαι τότε; Ο μπαμπάς ρωτάει αν μπορώ να σου στείλω ένα δέμα». «Τι είδους δέμα μαμά μπορείς να μου στείλεις» συνεχίζει η συνομιλία.

Ακολούθως η μητέρα του ρωτά: «Τι λες; Τι έγινε;». «Μαμά είμαι στην Ουκρανία. Εδώ μαίνεται πραγματικός πόλεμος. Φοβάμαι. Βομβαρδίζουμε όλες τις πόλεις μαζί, στοχεύοντας ακόμη και αμάχους. Μας είπαν ότι θα μας υποδεχτούν και πέφτουν κάτω από τα τεθωρακισμένα οχήματά μας, πέφτουν κάτω από τις ρόδες μας και δεν μας αφήνουν να περάσουμε. Μας αποκαλούν φασίστες. Μαμά, είναι τόσο δύσκολο» λέει ο Ρώσος στρατιώτης.

Ο πρεσβευτής της Ουκρανίας Σεργκέι Κισλίτσια είπε στη συνέχεια στη συνέλευση: «Μερικά λεπτά μετά, σκοτώθηκε. Αν θέλετε απλώς να οραματιστείτε το μέγεθος της τραγωδίας, πρέπει να φανταστείτε δίπλα σας, δίπλα σε κάθε πινακίδα κάθε χώρας στη Γενική Συνέλευση, περισσότερες από 30 ψυχές σκοτωμένων Ρώσων στρατιωτών ήδη. Πρέπει να σκεφτείτε τους νεκρούς. Εκατοντάδες νεκροί Ουκρανοί, δεκάδες σκοτωμένα παιδιά και αυτό συνεχίζεται και συνεχίζεται».

Δείτε το βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter