Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέος αντιαεροπορικός συναγερμός στο Κίεβο και στα δύο τρίτα της χώρας

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νέος αντιαεροπορικός συναγερμός στο Κίεβο και στα δύο τρίτα της χώρας

Η ουκρανική αντιαεροπορική άμυνα ενεργοποιήθηκε για να αποκρούσει επιδρομή της Ρωσίας εναντίον της πρωτεύουσας, ανακοίνωσε η στρατιωτική διοίκηση του Κιέβου τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, μετά την κήρυξη συναγερμού σε μεγάλο μέρος της χώρας από τις αρχές.

«Συστήματα της αντιαεροπορικής άμυνας εργάζονται στα περίχωρα του Κιέβου», ανέφερε η στρατιωτική διοίκηση της πρωτεύουσας μέσω Telegram.

Οι ρωσικές επιθέσεις καταγράφονται την επομένη μαζικής εφόδου με UAVs-καμικάζι, της μεγαλύτερης που έχει καταγραφεί, καθώς συνεχίζεται εκστρατεία αεροπορικών πληγμάτων που εξαπολύθηκε ξανά πριν από 10 ημέρες, έπειτα από σύντομη ανάπαυλα από τις αρχές Μαρτίου.

Οι ουκρανικές υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων εξέδωσαν προειδοποιήσεις για ρωσικά αεροπορικά πλήγματα στην πρωτεύουσα της χώρας Κίεβο και στο μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής και ανατολικής Ουκρανίας, από τη Βίνιτσα στα δυτικά ως όλες τις περιοχές στα ανατολικά, καθώς και νότια, στη Χερσώνα και στην περιφέρεια της Οδησσού, στη Μαύρη Θάλασσα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter