Πόλεμος στην Ουκρανία: Απόλυτη φρίκη από πυραυλική επίθεση με τουλάχιστον 23 νεκρούς στη Ζαπορίζια – Σκληρές εικόνες (Video)

Πόλεμος στην Ουκρανία: Απόλυτη φρίκη από πυραυλική επίθεση με τουλάχιστον 23 νεκρούς στη Ζαπορίζια – Σκληρές εικόνες (Video)
Φωτογραφία αρχείου

Σκηνές απόλυτης φρίκης καταγράφονται για μία ακόμα μέρα στη Ζαπορίζια, στην εμπόλεμη Ουκρανία, καθώς τουλάχιστον 23 άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο και 28 ακόμα τραυματίστηκαν έπειτα από πυραυλική επίθεση.

Μια οχηματοπομπή που μετέφερε ουκρανούς πολίτες επλήγη νωρίτερα σήμερα από πύραυλο κοντά στην πόλη Ζαπορίζια της νότιας Ουκρανίας, όπως είπε ο κυβερνήτης της και σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχουν τουλάχιστον 23 νεκροί και 28 τραυματίες.

«Υπάρχουν νεκροί και τραυματίες, όλοι τους άμαχοι, οι διασώστες βρίσκονται εκεί», έγραψε στο Telegram ο Ολεξάντρ Σταρούκ.

Πλάνα που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν μια φρικτή σκηνή με νεκρούς και τραυματίες να κείτονται στο δρόμο, ενώ αναφορές αναφέρουν ότι το κομβόι χτυπήθηκε περισσότερες από δώδεκα φορές. Σε ένα βίντεο, που τραβήχτηκε μέσα από ένα κοντινό κτίριο, ακούγεται μια γυναίκα να κλαίει με λυγμούς λέγοντας επανειλημμένα: «Νεκροί άνθρωποι κείτονται εκεί». Τουλάχιστον ένας κρατήρας ήταν ορατός σε άλλες εικόνες που έδειχναν αυτοκίνητα που είχαν δεχτεί όλη τη δύναμη της έκρηξης.

Η Ρωσία, ωστόσο διαψεύδει κατηγορηματικά ότι στοχοθετεί αμάχους.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter