Πόλεμος στην Ουκρανία: Βίντεο της ουκρανικής βουλής δείχνει το Παρίσι να … βομβαρδίζεται από τους Ρώσους

Πόλεμος στην Ουκρανία: Βίντεο της ουκρανικής βουλής δείχνει το Παρίσι να … βομβαρδίζεται από τους Ρώσους

Με κάθε τρόπο προσπαθεί η ουκρανική κυβέρνηση να «ευαισθητοποιήσει» τις δυτικές χώρες προσδοκώντας σε ακόμα πιο ενεργή εμπλοκή τους στον φονικό πόλεμο με την Ρωσία που σε λίγες ημέρες θα κλείσει τις τρεις εβδομάδες, χωρίς να διαφαίνεται κάποιο σημείο ουσιαστικής στρατιωτικής αποκλιμάκωσης.

Ακριβώς αυτό τον σκοπό εξυπηρετεί και το βίντεο που «ανέβηκε» στον επίσημο λογαριασμό του Κοινοβουλίου της Ουκρανίας στο Twitter και που δείχνει το… Παρίσι να γίνεται στόχος… βομβαρδισμών!

Πιο συγκεκριμένα, το βίντεο ξεκινάει με μια τουρίστρια να φωτογραφίζεται στον «πύργο του Άιφελ», όταν ξαφνικά μαχητικά αρχίζουν να βομβαρδίζουν τη γαλλική πρωτεύουσα υπό τις κραυγές τρόμου των πολιτών. Με τον τρόπο αυτό, η ουκρανική Βουλή επιχειρεί να δείξει πως, αν επικρατήσει ο Πούτιν, ανοίγει ο δρόμος ακόμα και για εισβολή της Ρωσίας στις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ.

«Ο διάσημος πύργος του Άιφελ ή η Πύλη του Βρανδεμβούργου στο Βερολίνο θα μείνουν όρθια στους συνεχείς βομβαρδισμούς των Ρώσων; Πιστεύετε ότι δεν σας αφορά; Σήμερα είναι η Ουκρανία, αύριο μπορεί να είναι ολόκληρη η Ευρώπη. Η Ρωσία δεν σταματά με τίποτα» γράφει το ουκρανικό Κοινοβούλιο.

«Αν πέσουμε εμείς, θα πέσετε κι εσείς» καταλήγει, επαναλαμβάνοντας μια φράση του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter