«Πόλεμος» στο ΑΧΕΠΑ μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων μετά τις καταγγελίες για κορονοπάρτι με 120 άτομα στην κοπή της πίτας

«Πόλεμος» στο ΑΧΕΠΑ μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων μετά τις καταγγελίες για κορονοπάρτι με 120 άτομα στην κοπή της πίτας

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ μετά τις καταγγελίες για κορονοπάρτι μέσα στο νοσοκομείο εν μέσω πανδημίας.

Όπως κατήγγειλε μιλώντας στο MEGA ο πρόεδρος των εργαζομένων Χαράλαμπος Κοροξενός, η διοίκηση του νοσοκομείου αποφάσισε να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα κάνοντας παράλληλα και ένα πάρτι στο οποίο συμμετείχαν 120 άτομα, σε κλειστό χώρο και χωρίς να τηρούνται τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας.

«Το σωματείο δεν θα κόψει πίτα, το αποφεύγει λόγω κορονοϊού. Ο διοικητής έκανε πολύ glamour την όλη διαδικασία, είχε και κέτερινγκ. Το κέτερινγκ δεν μπορεί να μπει σε μία αίθουσα, έγινε σε διάδρομο. Όταν είσαι σε ένα χώρο που είναι τόσα πολλά άτομα και βγάζεις τη μάσκα σου για να πιείς και να μιλήσεις, το πρωτόκολλο εδώ που είναι;», κατήγγειλε ο Χαράλαμπος Κοροξενός.

Αναφερόμενος στη διαδικασία που ακολουθήθηκε πέρσι, ο πρόεδρος των εργαζομένων είπε ότι η κοπή της πίτας έγινε στο γραφείο του διοικητή με 5 – 6 άτομα.
«Κάλεσε την ελίτ του νοσοκομείου, γιατί οι νοσηλευτές είναι επικίνδυνοι να μεταφέρουν τον ιό από τις κλινικές», πρόσθεσε.

Διαψεύδει ο διοικητής του νοσοκομείου 

Ο Παναγιώτης Παντελιάδης, διοικητής του ΑΧΕΠΑ, υποστήριξε από την πλευρά του πως δεν έγινε κανένα τέτοιο πάρτι και ότι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ότι έγινε ευλαβική τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων.

Επιπλέον, είπε πως η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας έγινε σε αμφιθέατρο που χωρά 800 άτομα και παρευρέθηκαν μόλις 30 άτομα, ενώ πρόσθεσε πως πρόεδρος των εργαζομένων δεν ήταν εκεί, καθώς βρίσκεται σε αναστολή επειδή είναι ανεμβολίαστος.

 

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter