«Πόλεμος» Χρυσοβελώνη - ΑΝΕΛ - Τι καταγγέλλει η Υφυπουργός Εσωτερικών (Photo)

Με μια σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε αργά χθες τη νύχτα, η Υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνει καταγγέλλει τον εκπρόσωπο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για την ανακοίνωση που εξέδωσε και μιλούσε για «αυτοεξευτελισμό» της υφυπουργού.

"Ο εκπρόσωπος, στην προσπάθεια του να «εκπροσωπήσει», έγινε χορηγός αποδείξεων για την πλήρη επιβεβαίωση του περιεχομένου της ανακοίνωσης αποχώρησης της κ. Μ. Χρυσοβελώνη.

Τον ευχαριστούμε, αν και λυπούμαστε περισσότερο.

Υ.Γ: Ας μας στείλει και ας δημοσιοποιήσει τα αποδεικτικά:

1. από την πρόσκληση για την «χθεσινή» συνεδρίαση του αναφερόμενου κομματικού οργάνου στην ανακοίνωση του, εκείνη που θα έδινε το δικαίωμα να παρασταθεί η Μ. Χρυσοβελώνη για να υπερασπισθεί τον εαυτό της,

2. από την «χθεσινή» αποστολή της απόφασης στην κ. Μ. Χρυσοβελώνη, την έκδοση της «χθεσινής» σχετικής ανακοίνωσης που έκανε ή κάποιας «χθεσινής» δημοσίευσής της.

3. προκαλεί κατάπληξη και θλίψη το ότι η ανακοίνωση του εκπροσώπου για να "πείσει" έχει ημερομηνία έκδοσης 16|1|19 (βλέπε: "Δελτίο Τύπου 16/01/2019", ιστοσελίδα ΑΝΕΛ), ενώ έχει εκδοθεί για γεγονός, την παραίτηση της κ. Μ.Χρυσοβελώνη, της 17|01|19".

Δελτίο Τύπου εκπροσώπου τύπου ΑΝ.ΕΛ με ψεύτικη ημερομηνία έκδοσης (επάνω αριστερά) και ψέματα στο περιεχόμενο του, όπως είχε δημοσιευθεί πριν το σχόλιο του πολιτικού γραφείου της Υφ.Εσ. κ. Μ. Χρυσοβελώνη που το κατήγγειλε
Δελτίο Τύπου εκπροσώπου τύπου ΑΝ.ΕΛ με διορθωμένη ημερομηνία έκδοσης και ψέματα στο περιεχόμενο του, όπως αναδημοσιεύτηκε μετά το σχόλιο του πολιτικού γραφείου της Υφ.Εσ. κ. Μ. Χρυσοβελώνη που το κατήγγειλε.

Διαβάστε την ανακοίνωση των ΑΝΕΛ και την απόφαση αποπομπής της κυρίας Χρυσοβελώνη: 

«Κυρία Χρυσοβελώνη

Ο τρόπος που διαλέξατε να αυτοεξευτελίζεστε ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Αντί να σιωπήσετε και να απολαύσετε για όσο σας απομένει την υπουργική σας καρέκλα, επιδιώκετε να μας δώσετε και μαθήματα ηθικής.

Μην το επιχειρήσετε άλλο κυρία Χρυσοβελώνη, γιατί πολύ απλά είναι άγνωστη λέξη για εσάς.

Και τέλος, όσον αφορά την «ηρωική» σας παραίτηση, ψεύδεστε. Καθώς προηγήθηκε η διαγραφή σας από το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Δημοσιοποιούμε λοιπόν και το κείμενο της διαγραφής σας που σας αποστείλαμε, καθώς και τις λεπτομέρειες για την ημερομηνία και την ώρα που αυτό έγινε.

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος».

Διαβάστε ακόμη: Παραίτηση με αιχμές της Μαρίνας Χρυσοβελώνη από τους ΑΝΕΛ - Διαβάστε την επιστολή

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.