«Πόλεμος» Χρυσοβελώνη – ΑΝΕΛ – Τι καταγγέλλει η Υφυπουργός Εσωτερικών (Photo)

«Πόλεμος» Χρυσοβελώνη – ΑΝΕΛ – Τι καταγγέλλει  η Υφυπουργός Εσωτερικών (Photo)

Με μια σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε αργά χθες τη νύχτα, η Υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνει καταγγέλλει τον εκπρόσωπο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για την ανακοίνωση που εξέδωσε και μιλούσε για «αυτοεξευτελισμό» της υφυπουργού.

“Ο εκπρόσωπος, στην προσπάθεια του να «εκπροσωπήσει», έγινε χορηγός αποδείξεων για την πλήρη επιβεβαίωση του περιεχομένου της ανακοίνωσης αποχώρησης της κ. Μ. Χρυσοβελώνη.

Τον ευχαριστούμε, αν και λυπούμαστε περισσότερο.

Υ.Γ: Ας μας στείλει και ας δημοσιοποιήσει τα αποδεικτικά:

1. από την πρόσκληση για την «χθεσινή» συνεδρίαση του αναφερόμενου κομματικού οργάνου στην ανακοίνωση του, εκείνη που θα έδινε το δικαίωμα να παρασταθεί η Μ. Χρυσοβελώνη για να υπερασπισθεί τον εαυτό της,

2. από την «χθεσινή» αποστολή της απόφασης στην κ. Μ. Χρυσοβελώνη, την έκδοση της «χθεσινής» σχετικής ανακοίνωσης που έκανε ή κάποιας «χθεσινής» δημοσίευσής της.

3. προκαλεί κατάπληξη και θλίψη το ότι η ανακοίνωση του εκπροσώπου για να “πείσει” έχει ημερομηνία έκδοσης 16|1|19 (βλέπε: “Δελτίο Τύπου 16/01/2019″, ιστοσελίδα ΑΝΕΛ), ενώ έχει εκδοθεί για γεγονός, την παραίτηση της κ. Μ.Χρυσοβελώνη, της 17|01|19”.

Διαβάστε την ανακοίνωση των ΑΝΕΛ και την απόφαση αποπομπής της κυρίας Χρυσοβελώνη: 

«Κυρία Χρυσοβελώνη

Ο τρόπος που διαλέξατε να αυτοεξευτελίζεστε ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Αντί να σιωπήσετε και να απολαύσετε για όσο σας απομένει την υπουργική σας καρέκλα, επιδιώκετε να μας δώσετε και μαθήματα ηθικής.

Μην το επιχειρήσετε άλλο κυρία Χρυσοβελώνη, γιατί πολύ απλά είναι άγνωστη λέξη για εσάς.

Και τέλος, όσον αφορά την «ηρωική» σας παραίτηση, ψεύδεστε. Καθώς προηγήθηκε η διαγραφή σας από το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Δημοσιοποιούμε λοιπόν και το κείμενο της διαγραφής σας που σας αποστείλαμε, καθώς και τις λεπτομέρειες για την ημερομηνία και την ώρα που αυτό έγινε.

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος».

Διαβάστε ακόμη: Παραίτηση με αιχμές της Μαρίνας Χρυσοβελώνη από τους ΑΝΕΛ – Διαβάστε την επιστολή

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter