Πολιορκείται το προπονητικό κέντρο της Μαρσέιγ από εξαγριωμένους οπαδούς της

Πολιορκείται το προπονητικό κέντρο της Μαρσέιγ από εξαγριωμένους οπαδούς της

Η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου πλέον στη Μασσαλία, καθώς πριν λίγες ώρες σήμερα (30/1) δεκάδες αγανακτισμένοι οπαδοί της Μαρσέιγ περικύκλωσαν το προπονητικό κέντρο της ομάδας και απειλούν να εισβάλουν σε αυτό εκφράζοντας την έντονη διαμαρτυρία τους για την κάκιστη αγωνιστική κατάσταση της ομάδας τους.

Τα επεισόδια έχουν πάρει έκταση και αυτή την ώρα γίνονται μάχες φανατικών οπαδών με τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι εξαγριωμένοι οπαδοί έχουν βάλει φωτιά σε δέντρα και κάδους σκουπιδιών κι έχουν προκαλέσει ήδη αρκετές υλικές ζημιές έξω από το προπονητικό κέντρο.

Είναι χαρακτηριστικό πως από το πρωί σε όλη την Μασσαλία έχουν αναρτηθεί υβριστικά πανό κατά της διοίκησης και των παικτών. Μία ομάδα οργανωμένων της Μαρσέιγ αποφάσισε να κατευθυνθεί προς το προπονητικό κέντρο, έβαψαν με σπρέι τους τοίχους και την πόρτα και στην προσπάθεια τους να εισχωρήσουν μέσα, έβαλαν φωτιά σε δέντρα, έχουν προκαλέσει καταστροφές στον περιβάλλοντα χώρο, ενώ έχουν ανάψει δεκάδες καπνογόνα.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις, που προσπαθούν να προστατεύσουν το προπονητικό κέντρο, αλλά και τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται μέσα για το αποψινό παιχνίδι με την Ρεν στο Βελοντρόμ. Η κατάσταση παραμένει έκρυθμη και το παιχνίδι είναι στον αέρα…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter