Πολίτες στο Μπρίστολ δημιούργησαν λωρίδα δρομέων στο δρόμο!

Πολίτες στο Μπρίστολ δημιούργησαν λωρίδα δρομέων στο δρόμο!

Πριν τον κορονοϊό οι πεζοί στα πεζοδρόμια των πόλεων ήταν ελάχιστοι. Στην εποχή του Covid-19 τα πεζοδρόμια έχουν γεμίσει και οι δρόμοι άδειασαν.

Και τώρα έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα. Οι πεζοί παραπονιούνται ότι οι δρομείς δεν μπορούν να κρατήσουν τις αποστάσεις ασφαλείας. Κάτι που μοιάζει να είναι φυσιολογικό, δεδομένου ότι το να τρέχεις ανάμεσα σε ανθρώπους που περπατάνε δεν είναι και τόσο εύκολο.

Φυσικά οι δρομείς έχουν εναλλακτικές επιλογές και η αλήθεια είναι ότι τις χρησιμοποιούν. Είτε τρέχοντας σε μονοπάτια σε βουνό, είτε χρησιμοποιώντας το δρόμο που στις μέρες του ιού δεν κρύβει τόσο μεγάλους κινδύνους απουσία αυτοκινήτων.

Στη Μεγάλη Βρετανία, πάντως, και πιο συγκεκριμένα στο Μπρίστολ, οι πεζοί αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Έτσι, σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι της πόλης, έβαψαν με σπρέι το δρόμο και δημιούργησαν μια λωρίδα δρομέων όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία του άρθρου.

Με αυτόν τον τρόπο παρακινούν τους δρομείς να τρέχουν στο δρόμο και απελευθερώνουν χώρο στα πεζοδρόμια.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το runnersworld.co.uk και οι δρομείς, δεν είδαν με κακό μάτι αυτή τη λωρίδα, αφού αποφεύγουν τα πολλά ζιγκ ζαγκ και κάνουν με μεγαλύτερη άνεση την προπόνησή τους.

Πηγή: runnfun.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter