Πολιτικά ύποπτο: Τα Ellinika Hoaxes λογοκρίνουν τις δηλώσεις πολιτικών

Πολιτικά ύποπτο: Τα Ellinika Hoaxes λογοκρίνουν τις δηλώσεις πολιτικών

Ένα ιδιαίτερα περίεργο σκηνικό έχει στηθεί εδώ και καιρό στα κοινωνικά δίκτυα και ιδιαίτερα στο facebook, με την «αστυνομία» περί fake news και την «τιμωρία» όσων τα διακινούν.

Αν και σε αυτό έχει αναφερθεί επανειλημμένα το documentonews.gr μια νέα «εξέλιξη» δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερα ερωτήματα καθώς εμμέσως πλην σαφώς λογοκρίνουν πολιτικούς και… «τιμωρούν» τα μέσα που δημοσιεύουν τις δηλώσεις τους.

Αυτή η περίεργη –αλλά και επιλεκτική- λογοκρισία σημειώθηκε και την Κυριακή 9/5/2021 και μάλιστα σε δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη γιατρός, πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ η οποία παρουσιάζοντας τον πίνακα του πανεπιστημίου John Hopkins δείχνει τη χώρα μας αυτή τη στιγμή πρώτη σε θανάτους παγκοσμίως.

Η δήλωση, όπως γίνεται πάντα δημοσιοποιήθηκε από πολλά ΜΜΕ χωρίς λογοκρισία καθώς αποτελεί είδηση-δήλωση πολιτικού-, τα ellinika hoaxes ωστόσο θεώρησαν σωστό να τιμωρήσουν την δημοσιοποίηση της είδησης ρίχνοντας κόκκινη κάρτα επιλεκτικά σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης για τη δημοσιοποίηση της δήλωσης πολιτικού, στο koutipandoras.gr και στο documentonews.gr.

Αλίμονο ωστόσο αν τα Μέσα Ενημέρωσης λογοκρίνουν τις δηλώσεις των πολιτικών! Άλλο το αν η δήλωση είναι ορθή ή εν μέρει ορθή ή αν τίθεται στην κρίση του κάθε πολίτη. Άλλο η πολιτική κρίση και άλλο η λογοκρισία.

Αν θέλουν τα Ellinika Hoaxes να λογοκρίνουν τους πολιτικούς, ίσως είναι άλλη ατραπός, πολύ περίεργη, αλλά σίγουρα δεν έχουν κανένα δικαίωμα να καταγγέλλουν ΜΜΕ για τη δημοσιοποίηση των δηλώσεων των πολιτικών!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter