Πολιτική απρέπεια Μητσοτάκη κατά Παυλόπουλου μέχρι τέλους…

Πολιτική απρέπεια Μητσοτάκη κατά Παυλόπουλου μέχρι τέλους…

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να θέλει να δείξει ήθος και γαλατική ευγένεια, ίσως όμως να μην είναι ακριβώς έτσι όπως νομίζετε, αφού τα δεδομένα άλλα δείχνουν.

Αφορμή αυτή τη φορά είναι ο σεβασμός προς τον νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο για τον οποίο στο διάγγελμά του είπε πως σέβεται και πως προβληματίστηκε πολύ για να λάβει την τελική του απόφαση.

Μόνον που όπως φαίνεται δεν είναι έτσι.

Χθες, γύρω στη μία το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Προκόπης Παυλόπουλος συναντήθηκαν στο Μέγαρο της Προεδρίας της Δημοκρατίας για την ορκωμοσία της ηγεσίας του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, δηλαδή των Νότη Μηταράκη και Γιώργου Κουμουτσάκου.

Οι δύο άνδρες, Μητσοτάκης και Παυλόπουλος δεν αντάλλαξαν καμία κουβέντα πέραν του «Γεια σου πρόεδρε» που είπε –σύμφωνα με το ρεπορτάζ του documentonews.gr- που είπε ο Μητσοτάκης στον Παυλόπουλο.

Καμία άλλη λέξη, καμία λέξη για την απόφασή του ότι δεν θα τον προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπως επιτάσσει ο ελάχιστος σεβασμός σε πρόσωπα και θεσμούς.

Έχει φτάσει έξι το απόγευμα, έχει γίνει γνωστό πως επίκειται διάγγελμα, το documentonews.gr έχει βγάλει την είδηση και περίπου στις 18:30 ανακοινώνει κατ’ αποκλειστικότητα ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του, το πρόσωπο που προτείνεται είναι η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Είναι το μόνο μέσο που έχει την είδηση, βγαίνει στις 6 και μισή το απόγευμα με φωτογραφία της και όνομα στο πρώτο θέμα.

Είναι τότε – όταν έχει αποκαλυφθεί το όνομα από το documentonews.gr – που ο Κυριάκος Μητσοτάκης τηλεφωνεί αναγκαστικά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο να του πει πως δεν θα τον προτείνει…

Το τηλεφώνημα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες γίνεται μεταξύ 18:40-18:45

Προφανώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης χωρίς κανένα σεβασμό στο πρόσωπο και στο θεσμό ήθελε να γίνει γνωστό στον κύριο Παυλόπουλο μέσω του διαγγέλματος…

Πάντως, δεν είναι πρώτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται με «απωθημένα» εις βάρος προσώπων και θεσμών. 

Μόνον που οι πράξεις έρχονται σε πλήρη διάσταση με την εικόνα που προσπαθεί να χτίσει!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter