Πολιτική με βάση διαστρεβλώσεις και ψέματα

Πολιτική με βάση διαστρεβλώσεις και ψέματα

Κέρδισε τις εκλογές με δεκάδες προεκλογικά ψέματα.

Εφάρμοσε πολιτική σε όλα τα επίπεδα κοροϊδεύοντας τους πολίτες. Ασκεί πολιτική μέσα σε τριπλή κρίση , υγειονομική, οικονομική, εθνική, με εσμό ψεμάτων. Μα αυτή δεν είναι κυβέρνηση. Είναι ο ορισμός του ψέματος και τη διαστρέβλωσης.

Και τι δεν είπανε οι διάφοροι εκπρόσωποι της κυβέρνησης Μητσοτάκη την Παρασκευή για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης για να καλύψει την απέχθεια με συνέπεια την άρνηση που δείχνει ο πρωθυπουργός στη πιθανή σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών παραποιώντας την ειδησεογραφία, κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για έλλειμμα ενημέρωσης προσπαθώντας να ωραιοποιήσει τη φαιδρή εικόνα της κυβέρνησης, με τους απίστευτα χαμηλούς ρυθμούς εμβολιασμών λόγω πλήρους ελλείμματος οργάνωσης και προετοιμασίας και την απραξία στο ΕΣΥ.

Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λες και απευθυνόταν σε αμαθείς, επαίρεται για τον «τεράστιο» αριθμό εμβολιασμών που θα φτάσει τους οκτώ χιλιάδες ημερησίως.

Μάλλον ξέχασε ότι το δεξί του χέρι, ο Στέλιος Πέτσας, πριν δύο μόλις μήνες είχε δηλώσει μετ’ επιτάσεως ότι θα πραγματοποιούνται 2 εκατ. εμβολιασμοί τον μήνα για να γίνει δυνατόν μέχρι ντον Ιούνιο να έχει επιτευχθεί η ανοσία της αγέλης. Με τα νούμερα για τα οποία πανηγυρίζει ο πρωθυπουργός ούτε σε τρία χρόνια δεν θα συντελεστεί.

Την Πέμπτη το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους άναψε το «πράσινο» φως προκειμένου το Δημόσιο να προχωρήσει σε δικαστικές ενέργειες κατά της Novartis αναφορικά με τη ζημία που υπέστη από τη σκανδαλώδη λειτουργία της εταιρείας στην Ελλάδα, όπως άλλωστε παραδέχτηκε και η ίδια η εταιρεία με τον εξωδικαστικό συμβιβασμό στις ΗΠΑ. Παραδέχεται ότι υπήρξε ζημία του ελληνικού Δημοσίου από το σκάνδαλο Novartis κάτι που καταρρίπτει το αφήγημα περί σκευωρίας που έχει υιοθετήσει η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Παρ’ όλα αυτά η κυβέρνηση διαμηνύει ότι «οι σκοτεινές μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύφθηκαν, όμως το οικονομικό σκάνδαλο παραμένει». Δηλαδή μας λέει ότι το οικονομικό σκάνδαλο με το οποίο ζημιώθηκε το δημόσιο έγινε μόνο του και φταίει η επόμενη κυβέρνηση από αυτή των Σαμαρά – Βενιζέλου γι’ αυτό. Τέλεια.

Από την άλλη η οικονομία καταρρέει, η ανεργία αυξάνεται, τα λουκέτα εκτιμάται ότι θα φτάσουν τις εκατοντάδες χιλιάδες αλλά οι κυβερνητικοί παράγοντες τα βλέπουν όλα τέλεια.

Ολόκληρος ο πολιτικός βίος της κυβέρνησης Μητσοτάκη στηρίζεται στα ψέματα. Οι επιπτώσεις τους όμως στην κοινωνία αρχίζουν να γίνονται εμφανείς με τραγικές συνέπειες για αυτήν. Η αντίδραση είναι σίγουρο ότι δεν θα αργήσει.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter