Πολιτικό… παραλήρημα από τον Μαρινάκη – Συνέκρινε την κυβέρνηση με τη χούντα

Πολιτικό… παραλήρημα από τον Μαρινάκη – Συνέκρινε την κυβέρνηση με τη χούντα

Δυο πράγματα πρέπει να συμβαίνουν. Ή ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται σε απόλυτο πανικό ή δεν του αρέσει η αντιπολιτευτική γραμμή του φίλου του, Κυριάκου Μητσοτάκη, και της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν εξηγείται αλλιώς ότι έβγαλε τη φανέλα του Ολυμπιακού, φόρεσε τη φανέλα του πολιτικού ινστρούκτορα και εξαπέλυσε αήθη επίθεση κατά της κυβέρνησης και της κοινής λογικής.

Τί για χούντα είπε, τί ότι η κυβέρνηση ξεπουλά τη χώρα και άλλα παρομοίου επιπέδου πολιτικά φληναφήματα.

Ο ελεγχόμενος από τη δικαιοσύνη εφοπλιστής για την υπόθεση του Noor 1, παρουσίασε το πολιτικό delirium tremens κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Μώραλη. Και η αλήθεια είναι ότι το τερμάτισε λέγοντας: «αυτά που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια δεν έχουν γίνει ούτε επί χούντας στην Ελλάδα».

Ιδού ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του:

«Θα πρέπει λοιπόν από εδώ, από τον Πειραιά, να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα ότι δεν μπορούμε να βλέπουμε την πατρίδα μας να βουλιάζει, εξαιτίας συγκεκριμένων ανθρώπων, οι οποίοι έχουν ξεπουλήσει την Ελλάδα για τα επόμενα 100 χρόνια. Οι άνθρωποι αυτοί, εδώ και πάρα πολύ καιρό έχουν χάσει ξεκάθαρα την κοινωνική πλειοψηφία και παρόλα αυτά δεσμεύουν τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας, σε κάτι το οποίο δεν έχει γυρισμό. Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα γεγονός που πρέπει αν μη τι άλλο να μας προβληματίσει και να μας κινητοποιήσει.

Ας κάνουμε λοιπόν έστω και μια μικρή αντίσταση, για να το δουν όλοι στη χώρα μας σαν ένα παράδειγμα. Είναι απαράδεκτο να τους αφήνουμε να αλωνίζουν και να κάνουν όλα αυτά που βιώνουμε καθημερινά. Είναι ψεύτες, είναι άνθρωποι που δεν έχουν δείξει κανένα σημάδι πατριωτισμού. Βλέπετε τώρα τι γίνεται, πώς ξεπουλάνε την πατρίδα μας και δεν είναι μόνο αυτό, είναι θρασύτατοι και δεν το κρύβουν κιόλας».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter