Πολίτης παρενέβη στην εκπομπή του Ευαγγελάτου και τα έψαλε στην κυβέρνηση (Video)

Πολίτης παρενέβη στην εκπομπή του Ευαγγελάτου και τα έψαλε στην κυβέρνηση (Video)

Λίγες μόνο ημέρες μετά το κύμα οργής που ξέσπασε στα κοινωνικά δίκτυα κατά του δημοσιογράφου Νίκου Ευαγγελάτου που «έκοψε» και επέκρινε πολίτη που φώναξε υβριστικό σύνθημα για τον πρωθυπουργό μέσα από την κάμερα της εκπομπής του, πολίτης παρενέβη κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης,  δίνοντας στο δημοσιογράφο την ευκαιρία να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να απαντήσει.

Όλα έγιναν όταν ένας νεαρός πολίτης αντιλήφθηκε τη ζωντανή σύνδεση και πλησίασε τη δημοσιογράφο, επικρίνοντας την κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας λέγοντας ότι σπαταλά χρήματα σε επικοινωνιακά τεχνάσματα και όχι στην ουσία που είναι η στήριξη του ΕΣΥ με προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών. Αναφέρθηκε και στις πανάκριβες τιμές των μοριακών τεστ αλλά και στις απολύσεις υγειονομικών και την ελλειπή χρηματοδότηση της Υγείας.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, αναγνώρισε την ευκαιρία να απαντήσει μετά τις κατακρίσεις σε όσους τον επέκριναν για το «κλείσιμο» της σύνδεσης στον πολίτη που έβριζε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Έτσι, ζήτησε από τη δημοσιογράφο που βρισκόταν στον δρόμο να δώσει «επιστροφή» στον νεαρό πολίτη ώστε να πει δημόσια όσα ήθελε. «Γιατί δεν έχουν δημιουργηθεί ΜΕΘ», αναρωτήθηκε ο πολίτης με τον Ευαγγελάτο να μιλά ξεκάθαρα για ελλείψεις προσωπικού.

Ο ίδιος ο νεαρός εξέθεσε την κυβέρνηση αμφισβητώντας όλο το αφήγημά της, τις σπατάλες και τις αγορές περιπολικών (Η παρέμβασή του στο βίντεο στο 4:38)

«Υπάρχουν τρομερές ελλείψεις προσωπικού στον νοσοκομειακό τομέα, έχουν γίνει πάρα πολλές απολύσεις τα τελευταία χρόνια, η χρηματοδότηση είναι ελλιπέστατη και πάει σε ένα σωρό βλακείες. Σε περισσότερους αστυνομικούς, σε οχήματα άχρηστα, σε ένα σωρό φωτάκια και λαμπιόνια στο κέντρο της Αθήνας όλη την ώρα, σε μάσκες που δεν κάνουν για πουθενά και υπάρχουν ένα σωρό θέματα που η κυβέρνηση δεν ασχολείται. Ασχολείται με φανφάρες δεξιά και αριστερά και όχι στην ουσία», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα προς το τέλος της παρέμβασης προκάλεσε… επεσήμανε  το πόσο καλύτερα τα έχει πάει η Κούβα στη διαχείριση της πανδημίας.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter