Πολλά βαρύς και λίγος!

Πολλά βαρύς και λίγος!

Μαθήματα πολιτικής… ευπρέπειας παρέδωσε εντός του Κοινοβουλίου ο «γαλάζιος» περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Αγοραστός, προβαίνοντας σε ένα κρεσέντο κουτσαβακισμού τόσο κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη, όσο και κατά της προέδρου της Επιτροπής Περιφερειών και βουλευτή της ΝΔ, Ζέττας Μακρή.

Ο περιφερειάρχης ήταν αψύς από την αρχή της διαδικασίας. Διαφώνησε με τον τίτλο του θέματος της συνεδρίασης, αμφισβητώντας με αυτόν τον τρόπο την αέρια ρύπανση στο Βόλο και ζητώντας από την πρόεδρο της Επιτροπής Περιφερειών να διορθώσει τον τίτλο της συζήτησης.

Η κατάσταση εκτραχύνθηκε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, παρενέβη κατά την τοποθέτηση του Κ. Αγοραστού, με τον περιφερειάρχη να του ζητά να αποχωρήσει. «Είστε για λύπηση» απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο «γαλάζιος» περιφερειάρχης ανταπάντησε δηκτικά: «Όταν πουλάμε την Μακεδονία είμαστε για λύπηση». Παρά τις προσπάθειες της προέδρου της Επιτροπής να επαναφέρει την τάξη, ο πολλά βαρύς περιφερειάρχης δεν άκουγε τίποτα, φτάνοντας στο σημείο να σηκωθεί όρθιος για να δηλώσει την αγανάκτησή του και κατά της Ζέττας Μακρή.

«Ξεφύγατε, να το πάρετε πίσω» είπε η κ. Μακρή, με τον Κ. Αγοραστό να επιμένει πως δεν ξέφυγε καθόλου. Μάλιστα, όταν η πρόεδρος του έδωσε το λόγο για να τοποθετηθεί, εκείνος κατέβασε επιδεικτικά το μικρόφωνο δήθεν για να κοιτάξει τις σημειώσεις του! «Δεν είμαστε παιδιά να κακιώνουμε» του είπε προσεκτικά η πρόεδρος, με τον ευέξαπτο περιφερειάρχη να συνεχίζει στους ίδιους τόνους: «Σοβαρευτείτε… Κακιώνουμε… Είναι ντροπή αυτά. Γράφετε στην πρόσκληση για ρύπανση… Τι είναι αυτά; Είστε Επιτροπή εδώ;».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter