Πολλά τζιτζίκια έχει το Μαξίμου…

Πολλά τζιτζίκια έχει το Μαξίμου…

Ενώπιον της κάμερας βρέθηκε -για πολλοστή φορά στην πρωθυπουργική του θητεία- ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να απευθύνει νέο μήνυμα προς τον ελληνικό λαό. Πρόκειται για μία εμφάνιση «trademark» για τον πρωθυπουργό, ο οποίος ακολούθησε την… πεπατημένη συνταγή, προσθέτοντας «μπόλικο» συναίσθημα, «κούφιες» απολογίες, αφήνοντας στο «τραπέζι» και μερικές εξαγγελίες ώστε να φανεί ότι… κάτι θ’ αλλάξει.

Το «μοτίβο» των πρωθυπουργικών διαγγελμάτων επί καραντίνας διατηρήθηκε… ακάθεκτο, ωστόσο στο «κάδρο» μπήκε και μία λεπτομέρεια, η οποία έγινε άμεσα αντιληπτή και ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντικείμενο στα social media και δη στο Twitter. Η εν λόγω λεπτομέρεια δεν αφορά κάποια στυλιστική επιλογή του πρωθυπουργού, ούτε το… μερικώς κινηματογραφικό στυλ του, αλλά τα… τζιτζίκια.

Στο μεγαλύτερο μέρος των έξι λεπτών και σαράντα δύο δευτερολέπτων, όσο δηλαδή διήρκεσε το πρωθυπουργικό διάγγελμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης «απήγγειλε» το νέο του «αφήγημα» έχοντας στο background… μουσική υπόκρουση από τζιτζίκια.

Προφανώς δεν έχουμε πρόβλημα ή προηγούμενα με τα συμπαθέστατα έντομα που άλλωστε χαρακτηρίζουν την καλοκαιρινή περίοδο. Το πρόβλημα είναι ότι άπαντες περίμεναν να ακούσουν σοβαρές εξηγήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη περί… κοριών κι αντ’ αυτού… προέκυψαν μόνο τα τζιτζίκια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter