Πολλές φουρτούνες στο Ποτάμι με πρωταγωνιστή τον… «καραγκιοζάκο» Ψαριανό!

Πολλές φουρτούνες στο Ποτάμι με πρωταγωνιστή τον… «καραγκιοζάκο» Ψαριανό!

Συνεχίζεται η καταιγίδα στο Ποτάμι μετά την νεοδημοκρατική «ανεξαρτητοποίηση» του Γιώργου Αμυρά και του Γρηγόρη Ψαριανού.

Το χαμηλό βαρομετρικό παραμένει μετά και το ηχητικό ντοκουμέντο όπου ο Γρηγόρης Ψαριανός ακούγεται να λέει: «Δεν θέλω να εκβιάσω κανέναν. Ούτε πουθενά είπα τη μαλ@@α που λέει ο ΣΚΑΪ από το μεσημέρι ότι είπε ο Ψαριανός ότι “αν ψηφίσει το Ποτάμι τη συμφωνία εγώ αποχωρώ από το Ποτάμι”. Δηλαδή ότι είμαι και πέμπτος και εκβιάζω ας πούμε τον καραγκιόζη ότι αν ψηφίσεις, θα σου διαλύσω το κόμμα. Αυτά δεν υπάρχουν. Δεν κάνω τέτοια»

Αυτή τη φορά το μέλος του Ποταμιού, Φωτεινή Λεομπίλα δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Τwitter το ηχογραφημένο απόσπασμα από τη συγκεκριμένη ομιλία του Γρηγόρη Ψαριανού στα όργανα του κόμματος πριν από την ψηφοφορία για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Η Φωτεινή Λεομπίλα συνόδευσε την ανάρτηση και με το εξής σχόλιο: «Όχι Γρηγόρη μου… εσύ δεν κάνεις τέτοια, κάνεις χειρότερα… Και εκβίασες και καραγκιοζάκος αποδείχτηκες και κατάφερες τη διάλυση της Κ.Ο του Ποταμιού σε αγαστή συνεργασία με τον Αμυρά κατ’ εντολήν της Πειραιώς. Καλοφόρετοι και οι δύο εκεί στη ΝΔ! να τους χαίρεστε!».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter