Πολλές οι ερμηνείες στο τραπέζι...

Η κουβέντα κάποια στιγμή άναψε, όπως είναι φυσικό. Ο ένας ισχυριζόταν ότι ο Αδωνης είπε ό,τι είπε προκειμένου να χρυσώσει το χάπι στην ιεραρχία της εκκλησίας ώστε να τραβήξει στα άκρα την κόντρα της με την κυβέρνηση. Ο άλλος έλεγε ότι ο Αδωνης απλώς μιλάει πολύ, αφού όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος πάσχει από μια ασθένεια που λέγεται λογοδιάρροια. Συνεπώς, «έλα, μωρέ, μην τον συνερίζεστε», πάμε γι’ άλλα πιο σοβαρά και πιο μεγάλα.

...Αλλά ένα το τελικό συμπέρασμα

Τελικά o Doctor αποκαλύπτει ότι η νεοδημοκρατική παρέα κατέληξε ομόφωνα ότι ο Αδωνης Γεωργιάδης δεν έχει χωνέψει ακόμη την υποβάθμιση που του έκανε ο πρωθυπουργός όταν αποψίλωσε τις αρμοδιότητές του και αναβάθμισε σε αναπληρωτή τον Νίκο Παπαθανάση. Ηθελε να μετακινηθεί σε πρώτης γραμμής υπουργείο (π.χ. Ενέργειας που πήγε ο Κώστας Σκρέκας) με πλήρεις βέβαια αρμοδιότητες. Οι γνωρίζοντες τα «γαλάζια» παρασκήνια λένε ότι αυτή ήταν μόνο η αρχή. Ο Αδ. Γεωργιάδης, που είναι σκληρός παίκτης και έχει ξεκινήσει από πολύ χαμηλά, από την ΠΟΛΑΝ του Αντώνη Σαμαρά και στη συνέχεια πήγε στον ΛΑΟΣ και ήταν ο καλύτερος μαθητής του Γιώργου Καρατζαφέρη, δεν θα συμβιβαστεί μέχρι να κερδίσει τη θέση που νομίζει ότι πρέπει να έχει, δηλαδή δεύτερος μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ορισμένοι πάνε πιο πέρα και λένε ότι θέλει συγκυβέρνηση. Ασε που δεν του άρεσε καθόλου που είδε τον πάντα φίλο του Μάκη Βορίδη να τον προσπερνά...

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.