Πόλο ανδρών: Ο Ολυμπιακός για 9η σερί χρονιά πρωταθλητής, 12-9 τη Βουλιαγμένη

Πόλο ανδρών: Ο Ολυμπιακός για 9η σερί χρονιά πρωταθλητής, 12-9 τη Βουλιαγμένη

Για 9η σερί χρονιά και 35η φορά στην ιστορία του ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α1 πόλο των ανδρών καθώς σήμερα (17/5) νίκησε με 12-9 τη Βουλιαγμένη στον 4ο τελικό, κι έφθασε στον τίτλο με 3-1 νίκες.

Ο Ολυμπιακός μπήκε φουριόζος στο κολυμβητήριο του Πειραιά και προηγήθηκε 5-2 στα πρώτα έξι λεπτά αλλά στη συνέχεια η Βουλιαγμένη με αντεπίθεση διαρκείας βρέθηκε στο ξεκίνημα της γ’ περιόδου στο σκορ με μπροστά 8-6. Όμως στο σημείο εκείνο οι «ερυθρόλευκοι» ανέκαμψαν και με άμυνα-μπετόν έκαναν ένα σερί 6-0 και πήραν προηγήθηκαν με 12-8 που ουσιαστικά τελείωσε και τον τελικό. Απλώς οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο τέλος και διαμόρφωσαν το τελικό 12-9…

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 1-4, 3-1, 3-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε, Σκουμπάκης 2, Γενηδουνιάς 4, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης 1, Μουρίκης 2, Καπότσης 1, Χρυσοσπάθης 2, Ιρβινγκ, Γαλανόπουλος.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 1, Τρούλος 1, Γούβης, Αφρουδάκης, Καλογερόπουλος 2, Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης, Λότζινα 1, Μπάσιτς 2, Ανδρεάδης, Τσαταλιός, Βλάσσης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter