Πόλο: Αντίο με ευχαριστίες του Ολυμπιακού στον Φουντούλη

Πόλο: Αντίο με ευχαριστίες του Ολυμπιακού στον Φουντούλη

Μετά από μια δεκαετία στον Ολυμπιακό, γεμάτη τίτλους και δόξα, ο διεθνής πολίστας των «ερυθρολεύκων» Γιάννης Φουντούλης, αποχαιρέτισε την ομάδα του Πειραιά, καθώς πήρε μεταγραφή στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Φέρεντσβαρος…

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανακοίνωση του ευχαρίστησε τον Φουντούλη για τις υπηρεσίες του όλα αυτά τα χρόνια και του ευχήθηκε καλή συνέχεια, ενώ άκρως συγκινητική ήταν η δήλωση του διεθνή πολίστα. Η ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων» έχει τίτλο «Καλή συνέχεια Γιάννη» και αναφέρει: «Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ενημερώνει τους φιλάθλους του συλλόγου μας, ότι ο Γιάννης Φουντούλης αποχωρεί από την ομάδα πόλο Ανδρών μετά από 10 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης παρουσίας. Σεβόμενοι την επιθυμία του αθλητή, να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, του ευχόμαστε καλή συνέχεια και τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στο σύλλογο”.

Από την πλευρά του ο Φουντούλης δήλωσε: «Είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα για εμένα, αφού πήρα την απόφαση να αφήσω την ομάδα που λάτρεψα, τους φίλους μου και συμπαίκτες μου που καταφέραμε τόσα σπουδαία πράγματα μαζί. Τελικά όπως είπε και ο φίλος μου ο Γιόζιπ, αυτό είναι που με κάνει να νιώθω τόσο όμορφα, ό,τι κατάφερα το κατάφερα με τους φίλους μου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Μαρινάκη, στον πρόεδρο κ. Κουντούρη που έχουν κάνει τόσα για την ομάδα. Από το 2011, παρέλαβαν μια ομάδα που ήταν στα πρόθυρα της διάλυσης και κατάφεραν να την κάνουν κορυφαία στην Ευρώπη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θοδωρή Βλάχο που ήταν στο πλευρό μου με πολλούς ρόλους όχι μόνο σαν προπονητής και με βοήθησε να εξελιχθώ και να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Θόδωρε, δες απλά από πού ξεκινήσαμε και τι καταφέραμε…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ολυμπιακό σαν σύλλογο που με βοήθησε να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Δούλεψα πολύ για αυτά αλλά ο Ολυμπιακός δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να πετύχω ότι πέτυχα.

Και τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού γιατί είναι ο λόγος που βρίσκεται στην κορυφή και να ξέρουν ότι πάντα αυτή η ομάδα θα παίζει για αυτούς.

Ξέρω τι αφήνω πίσω, πόσους σημαντικούς ανθρώπους και πράγματα αλλά νιώθω ότι δεν θα έχω την ευκαιρία να κάνω αυτό που αγαπάω για πολλά χρόνια ακόμα. Καλό το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ αλλά υπάρχει και το πόλο. Ευχόμουν να το έκανα σαν Πρωταθλητής Ευρώπης αλλά στη ζωή δεν έρχονται πάντα τα πράγματα όπως τα θέλεις».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter