Πόλο: Αποκλεισμός για τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Πόλο: Αποκλεισμός για τον Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Δεν κατάφερε ο Ολυμπιακός να αντισταθεί στην οικοδέσποινα του Final-8 του Champions League της υδατοσφαίρισης Νόβι Μπέογκραντ.

Η σερβική ομάδα, που έχει στις τάξεις της τους Έλληνες διεθνείς Βλαχόπουλο, Σκουμπάκη, νίκησε με 13-11 και προκρίθηκε στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελονέτα. Οι Ισπανοί απέκλεισαν την κροατική Γιουγκ με 11-9.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας επέστρεψαν από το αρχικό 2-5 και ισοφάρισαν σε 6-6 λίγο πριν το ημίχρονο, αλλά είχαν κακό ποσοστό στον «παίκτη παραπάνω (3/17) και έχασαν την επαφή στο σκορ στις αρχές του τέταρτου οκταλέπτου (8-12).

Τα γκολ του Ολυμπιακού, που είχε αρκετό κόσμο στο πλευρό του στο Βελιγράδι, πέτυχαν οι Βάμος 3, Φουντούλης 2, Φιλίποβιτς 3, Παπαναστασίου 3.

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος, αρχηγός της Νόβι Μπέογκραντ, σκόραρε 2 φορές, ενώ ο Ισπανός Γρανάδος ήταν πρώτος σκόρερ με 4 γκολ. Τα οχτάλεπτα του αγώνα: 2-4, 4-2, 1-3, 4-4.

Στη διοργάνωση μετέχει και η Βουλιαγμένη, η οποία αντιμετωπίζει στον τρίτο προημιτελικό την ιταλική Μπρέσια. Ο Ολυμπιακός θα παίξει στη συνέχεια για τις θέσεις 5η-8η.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter