Πόλο – Champions League: Έκανε το θαύμα της η Βουλιαγμένη!

Πόλο – Champions League: Έκανε το θαύμα της η Βουλιαγμένη!

Κόντρα σε κάθε προγνωστικό, η εκπληκτική Βουλιαγμένη νίκησε την Μπρέσια με 11-10 στο Βελιγράδι και σφράγισε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Final-8 του Champions League της υδατοσφαίρισης, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Ο αγώνας διακόπηκε για μισή ώρα περίπου λόγω νεροποντής, αφού οι διαιτητές φοβήθηκαν τους κεραυνούς και διέταξαν τους αθλητές να βγουν από το νερό.

ελληνική ομάδα προηγήθηκε με 8-5 στα τέλη του δεύτερου οκταλέπτου, άντεξε στην αντεπίθεση των Ιταλών (8-7) και έφτασε στο 11-8 λίγο πριν το τέλος. Ένα κλέψιμο του Μάριου Καπότση στην τελευταία επίθεση της Μπρέσια προστάτευσε τα κεκτημένα. «Νικήσαμε μία πανίσχυρη και ιστορική ομάδα. Δεν μπορεί να φανταστεί κανείς πόσο μεγάλη είναι αυτή η νίκη», δήλωσε ο διεθνής πολίστας.

Στον αυριανό ημιτελικό, η Βουλιαγμένη θα αντιμετωπίσει την ιταλική Προ Ρέκο ή την ουγγρική Φερεντσβάρος.

Τα οκτάλεπτα του προημιτελικού: 4-3, 4-3, 0-1, 3-3. Οι Τρούλος 4, Φάρμερ, Κουρούβανης 2, Καλογερόπουλος 2, Νικολαϊδης, Παπασηφάκης πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς.

Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την οικοδέσποινα της διοργάνωσης Νόβι Μπέογκραντ με 13-11 και αποκλείστηκε από την τετράδα. Στα ημιτελικά προκρίθηκε και η ισπανική Μπαρτσελονέτα.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter