Πόλο: Δεν άντεξε η Εθνική στον ημιτελικό

Πόλο: Δεν άντεξε η Εθνική στον ημιτελικό
φωτό αρχείου

Δεν μπόρεσε η Εθνική Ανδρών πόλο να σφραγίσει εισιτήριο για τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Βουδαπέστη. Η κάτοχος του τίτλου Ιταλία κέρδισε τον ημιτελικό με 11-10 και έριξε την ελληνική ομάδα στον μικρό τελικό.

Πλέον, η Εθνική μας θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο το απόγευμα της Κυριακής (6 μ.μ.), απέναντι στον ηττημένο του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα στην Ισπανια και την Κροατία.

Η ελληνική ομάδα ήταν κατώτερη από την ομάδα του «δικού μας» Σάντρο Καμπάνια και δεν πήρε ποτέ προβάδισμα στο σκορ, αν και ισοφάρισε σε 6-6 στα μέσα της γ’ περιόδου.

Οι Ιταλοί προηγήθηκαν με 9-6, ωστόσο οι πρωτάρηδες Καλογερόπουλος, Κάκαρης ξανάβαλαν γρήγορα την Εθνική μας στο παιχνίδι. Ο Ντίνος Γεννηδουνιάς μείωσε σε 10-9, αλλά ο Ντι Φούλβιο πέτυχε το γκολ που οριστικοποίησε τη νίκη των Ιταλών.

Τα οχτάλεπτα του ημιτελικού: 2-4, 3-2, 2-2, 3-3.

Τα γκολ της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου πέτυχαν οι Καλογερόπουλος 2, Βλαχόπουλος 3, Φουντούλης, Νικολαΐδης, Γεννηδουνιάς 2, Κάκαρης.

Η ελληνική ομάδα έπαιξε χωρίς τον βασικό τερματοφύλακα, Μάνο Ζερδεβά, ο οποίος τραυματίστηκε στον προημιτελικό με τις ΗΠΑ και δεν θα αγωνιστεί ούτε την Κυριακή. Στη θέση του αγωνίζεται ο άπειρος Παναγιώτης Τζωρτζάτος.

Η Εθνική Γυναικών θα παίξει αύριο με τη Γαλλία για τη 7η-8η θέση, αφού ηττήθηκε από την Αυστραλία στα πέναλτι με 16-14 (4-2).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter