Πόλο: Η εθνική κορασίδων προκρίθηκε στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος!

Πόλο: Η εθνική κορασίδων προκρίθηκε στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος!

Η Εθνική ομάδα πόλο των κορασίδων προκρίθηκε πανηγυρικά στην κορυφαία τετράδα της Ευρώπης, καθώς στο σημερινό (11/7) προημιτελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Κίρισι, συνέτριψε με 18-7 την Κροατία. Τα κορίτσια του Τάσου Παπαναστασίου θα παίξουν στον ημιτελικό του Σαββάτου (13/7, 13.00) με τη νικήτρια του ζευγαριού Ρωσίας – Γαλλίας (παίζουν στις 18.00 σήμερα) με πιο πιθανή αντίπαλο τη διοργανώτρια Ρωσία.

Η εθνική προηγήθηκε 4-0 και 5-1 κι έκλεισε το ημίχρονο με πέντε γκολ διαφορά ((8-3). Η τελευταία περίοδος ήταν τυπική διαδικασία για τις Ελληνίδες πολίστριες που σταμάτησαν τελικά στο… 18-7. Κορυφαία για την εθνική μας ήταν η 15χρονη Νεφέλη Χρυσούλα Χαλδαίου που σημείωσε τα οκτώ από τα 18 γκολ της «γαλανόλευκης»!

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 2-3, 3-7, 1-3.

ΕΛΛΑΔΑ: Καραγιάννη, Σάντα, Καλογεροπούλου, Σιούτη 3, Τσιμάρα, Χαλδαίου 8, Τορνάρου 5, Κυριακάκη, Ανδρεάδη 1, Τριχά, Κάσσαρη, Γκοτζιά 1, Μήτσου.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Μάριοτς, Κρνίτσκι, Πέτριτς, Γιέρεμπ 4, Μπούτιτς, Κάνγκλερ, Βούγιεβιτς, Ντόμαζετ, Μπούτιτς 1, Στιπάνοφ, Γκλας, Γκορέτα 2, Μέντβεσεκ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter