Πόλο: Η Βουλιαγμένη στα ημιτελικά του EuroCup

Πόλο: Η Βουλιαγμένη στα ημιτελικά του EuroCup

Οι επιτυχίες για το ελληνικό πόλο συνεχίζονται: η ανδρική ομάδα της Βουλιαγμένης προκρίθηκε στα ημιτελικά του EuroCup, μετά από θρίλερ που κρίθηκε στα πέναλτι.

Το τελικό σκορ του επαναληπτικού προημιτελικού με την κροατική Μλάντοστ ήταν 20-18, αφού η Βουλιαγμένη κέρδισε το ματς στον Πειραιά με το ίδιο σκορ της ήττας της στο Ζάγκρεμπ: 11-10.

Mάλιστα το σκορ ήταν 10-7 στις αρχές του τελευταίου οχταλέπτου. Ο Μπάσιτς ευστόχησε στο πέναλτι που έδωσε την πρόκριση, ενώ ο Τζωρτζάτος απέκρουσε την εκτέλεση του Βρλιτς.

Τα οχτάλεπτα: 3-4, 3-1, 1-2, 4-3 (9-8 πέναλτι). Με τη Βουλιαγμένη, του Χρβόιε Κόλιανιν, έπαιξαν οι: Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος 2, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης, Λόζινα 2, Μπάσιτς, Ανδρεάδης.

Η ουγγρική Όρβοσι θα είναι ο τελευταίος αντίπαλος της Βουλιαγμένης πριν τον τελικό. Οι αγώνες θα γίνουν στις 3 και 10 Απριλίου. Η Βουλιαγμένη γιόρτασε προχθές την 24η επέτειο από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων του 1997, ενώ ηττήθηκε στον αντίστοιχο τελικό επτά χρόνια αργότερα.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter