Πόλο: Η Βουλιαγμένη στα ημιτελικά του EuroCup

Οι επιτυχίες για το ελληνικό πόλο συνεχίζονται: η ανδρική ομάδα της Βουλιαγμένης προκρίθηκε στα ημιτελικά του EuroCup, μετά από θρίλερ που κρίθηκε στα πέναλτι.

Το τελικό σκορ του επαναληπτικού προημιτελικού με την κροατική Μλάντοστ ήταν 20-18, αφού η Βουλιαγμένη κέρδισε το ματς στον Πειραιά με το ίδιο σκορ της ήττας της στο Ζάγκρεμπ: 11-10.

Mάλιστα το σκορ ήταν 10-7 στις αρχές του τελευταίου οχταλέπτου. Ο Μπάσιτς ευστόχησε στο πέναλτι που έδωσε την πρόκριση, ενώ ο Τζωρτζάτος απέκρουσε την εκτέλεση του Βρλιτς.

Τα οχτάλεπτα: 3-4, 3-1, 1-2, 4-3 (9-8 πέναλτι). Με τη Βουλιαγμένη, του Χρβόιε Κόλιανιν, έπαιξαν οι: Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος 2, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης, Λόζινα 2, Μπάσιτς, Ανδρεάδης.

Η ουγγρική Όρβοσι θα είναι ο τελευταίος αντίπαλος της Βουλιαγμένης πριν τον τελικό. Οι αγώνες θα γίνουν στις 3 και 10 Απριλίου. Η Βουλιαγμένη γιόρτασε προχθές την 24η επέτειο από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων του 1997, ενώ ηττήθηκε στον αντίστοιχο τελικό επτά χρόνια αργότερα.

 

Ετικέτες