Πόλο: Ήττα για τον Ολυμπιακό από Ζόλνοκ (4-6)

Πόλο: Ήττα για τον Ολυμπιακό από Ζόλνοκ (4-6)

Την πρώτη του ήττα στη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη γνώρισε η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού με 4-6 από την ουγγρική Ζόλνοκ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League. 

Με την ήττα αυτή στο «Παπαστράτειο» οι «ερυθρόλευκοι» τερματίζουν στη 2η θέση του Α΄ ομίλου της διοργάνωσης κι ατό σημαίνει ότι δεν θα περάσουν απευθείας στη φάση των ημιτελικών του Final 6 της Βουδαπέστης, αλλά θα χρειαστεί να δώσουν έξτρα ματς με τον τρίτο του Β’ ομίλου.

Ο Ολυμπιακός ήταν ισόβαθμός με τη Ζόλνοκ στην πρώτη θέση (είχαν έρθει ισόπαλοι στην Ουγγαρία) αλλά ήθελαν νίκη σήμερα για την πρωτιά καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν καλύτερη συνολική διαφορά τερμάτων. Όμως το κακό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω, στοίχισε στην ελληνική ομάδα. Τα οκτάλεπτα: 0-1, 2-2, 1-2, 1-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Δελακάς, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Μπούσλιε, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης, Κολόμβος, Γιάνοβιτς, Εσπανιόλ, Γαλανόπουλος.

ΖΟΛΝΟΚ: Νάγκι, Γκόσιτς, Κρουσιγιάτ, Βάμος 1, Γιάνσικ, Μέτζεϊ 1, Άλεκσιτς, Γιάνγκερ, Πρλαΐνοβιτς 1, Βάργκα 2, Κις 1, Φούλοπ, Κάρντος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter