Πόλο: Και 4η σερί βαριά ήττα από τις ΗΠΑ η εθνική γυναικών

Πόλο: Και 4η σερί βαριά ήττα από τις ΗΠΑ η εθνική γυναικών

Την 4η ήττα της (18-7) σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια από τις ΗΠΑ υπέστη η εθνική ομάδα γυναικών στο πόλο, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της στην Καλιφόρνια, ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Ν. Κορέας.

Όπως και οι τρεις προηγούμενες ήττες έτσι κι αυτή ήταν βαριά για την «γαλανόλευκη» κόντρα στην κορυφαία ομάδα του κόσμο, όπως είναι αυτή των Ηνωμένων Πολιτειών στις γυναίκες. Οι ΗΠΑ έδειξαν πάλι από την αρχή την ανωτερότητά τους και προηγήθηκαν στο ημίχρονο με…12-1! Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση παρουσιάστηκε βελτιωμένη στο β’ μέρος, εκμεταλεύτηκε και το γεγονός ότι οι Αμερικανίδες χαλάρωσαν και πήραν επιμέρους ισοπαλία με 6-6 (18-7 τελικό σκορ)…

Η Εθνική, αναχωρεί αύριο (8/7) για τη Σεούλ και από εκεί για την Γκουανζού, εκεί που θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πόλο (14-28/7).

Η Εθνική μας για ακόμη μια φορά ήταν κάκιστη στην παίκτρια παραπάνω (1/9) ενώ οι Αμερικανίδες είχαν 4/8. Τα κορίτσια του Μορφέση είχαν συνολικά 25% στα σουτ ενώ οι ΗΠΑ 58%.

Τα οκτάλεπτα: 6-1 , 6-0 , 2-3 , 4-3

ΗΠΑ: Λόγκαν, Ράνεϊ, Σάιντμαν, Φατάλ 1, Χαουζτσάιλντ, Στέφενς 2, Νιούσουλ Τ. 2, Νιούσουλ Κ. 2, Φίσερ Α. 2, Γκίλκριστ 1, Φίσερ Μ. 5, Γουίλιαμς 3, ΤζόνσονΕΛΛΑΔΑ: Σταματοπούλου, Τσουκαλά, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 3, Κώτσια, Αβραμίδου 2, Ασημάκη, Χυδηριώτη, Πάτρα, Νίνου, Πλευρίτου, Ξενάκη 2, Κοτσιώνη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter