Πόλο: Λύγισε στα πέναλτι η Βουλιαγμένη

Πόλο: Λύγισε στα πέναλτι η Βουλιαγμένη

Στα πέναλτι έχασε το μετάλλιο της 3ης θέσης η ομάδα του Ν.Ο. Βουλιαγμένης στο φάιναλ-8 του Champions League του πόλο, που ολοκληρώνεται στο Βελιγράδι.

Η εκπληκτική ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιατσίνοβιτς ηττήθηκε στον μικρό τελικό από την ισχυρή Μπαρτσελονέτα με 14-13 (κανονική διάρκεια 9-9) και τερμάτισε στην τιμητική τέταρτη θέση. Οι Παπασηφάκης και Τρούλος αστόχησαν στην διαδικασία των πέναλτι.

Η Βουλιαγμένη προηγήθηκε με 9-8 στα μέσα της τέταρρτης περιόδου, ενώ έχασε ευκαιρία νίκης στην τελευταία φάση του αγώνα.

Σκόραραν για την ελληνική ομάδα οι Καλογερόπουλος 5, Τρούλος 3, Αλαφραγκής, ενώ εξαιρετική απόδοση είχε ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Τζωρτζάτος.

Η διακύμανση του σκορ ανά οκτάλεπτο: 2-3. 2-1, 2-3, 3-2.

Η Βουλιαγμένη είχε αποκλειστεί στον ημιτελικό από τη δις πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο με 8-12, αν και προηγήθηκε με 5-3.
Ο Ολυμπιακός έμεινε πέμπτος στην τελική κατάταξη, αφού νίκησε την ουγγρική Φερεντσβάρος στον τελευταίο αγώνα κατάταξης με 9-4. Tα γκολ πέτυχαν οι Βάμος 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης, Γούβης, Δερβίσης, Μουρίκης, Φιλίποβιτς. «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας», σχολίασε ο αρχηγός Ντίνος Γεννηδουνιάς.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter