Πόλο: Με το δεξί στους ομίλους του Champions League ο Ολυμπιακός, 4-3 στα πέναλτι τη Γιουγκ

Πόλο: Με το δεξί στους ομίλους του Champions League ο Ολυμπιακός, 4-3 στα πέναλτι τη Γιουγκ
LEN CHAMPIONS LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΙΟΥΓΚ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Με επική ανατροπή ο Ολυμπιακός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 9-4 από τη Γιουγκ μέσα στον Πειραιά, κατάφερε να ισοφαρίσει 12-12, να στείλει το ματς στα πέναλτι και εκεί να πάρει την πολύτιμη νίκη με 4-3 στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League στο πόλο των ανδρών.

Οι Πειραιώτες είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή στα πέναλτι τον Μάρκο Μπίγιατς. Ο Κροάτης δεν ήταν καλός στο παιχνίδι αλλά ο Κόλιανιν, τον έριξε ξανά στη μάχη στα πέναλτι και αυτός τον δικαίωσε, χαρίζοντας την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του Πειραιά, αποκρούοντας τα πέναλτι των Καμπάνας, Ντάουμπε.

Τα πέναλτι:
Ντάουμπε 0-1, Γενηδουνιάς μπλόκαρε ο Πόπαντιτς, Γιόκοβιτς 0-2, Φουντούλης 1-2, Μπούριτς 1-3,
Παπαναστασίου 2-3, Ζούβελα δοκάρι, Δήμου 3-3, Καμπάνας μπλόκαρε ο Μπίγιατς, Νικολαΐδης δοκάρι, Ντάουμπε απέκρουσε ο Μπίγιατς, Γενηδουνιάς 4-3.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 3-4, 6-2, 2-2.

Ολυμπιακός (Χρβόγε Κόλιανιν): Μπίγιατς, Λόντσαρ, Βάμος, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 5, Γκίλλας 2, Δερβίσης, Μπούσλιε, Αλαφραγκής 1, Δήμου, Νικολαΐδης, Παπαναστασίου 3, Ζερδεβάς.

Γιουγκ (Βιέκοσλαβ Κόμπεστσακ): Πόπαντιτς, Ζβόνο, Μοζάρα, Λάζιτς 3, Γιόκοβιτς 3, Βουκόγιεβιτς 1, Ντάουμπε 1, Καμπάνας, Κρζιτς, Μπούριτς 2, Γκργκούρεβιτς 1, Ζούβελα 1, Γιούρισιτς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter