Πόλο: Παραμένει και στην Εθνική για έναν ακόμη χρόνο ο Θοδωρής Βλάχος

Πόλο: Παραμένει και στην Εθνική για έναν ακόμη χρόνο ο Θοδωρής Βλάχος

Η ΚΟΕ έκανε τελικά ένα βήμα πίσω και κρατάει τον Θοδωρή Βλάχο στον πάγκο της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών για ακόμη έναν χρόνο, αποδεχόμενη την παράλληλη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός που ανέβηκε με την εθνική στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων θα συνεχίσει κανονιά και στους δύο πάγκους και το επόμενο καλοκαίρι θα ξαναγίνει νέα κουβέντα, ενόψει και των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι το 2024.

Ως γνωστόν η νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας είχε θέσει στον Θ. Βλάχο το δίλημμα «ή στην εθνική ή στον Ολυμπιακό», καθώς θεωρούσε «ασυμβίβαστο να εργάζεται ο Ομοσπονδιακός προπονητής παράλληλα και σε σύλλογο». Ξένα δημοσιεύματα μάλιστα ανέφεραν ότι η ΚΟΕ είχε ξεκινήσει επαφές με Ισπανό τεχνικό πριν τους Αγώνες του Τόκιο. Ο Βλάχος από την πλευρά του ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ότι δεν είναι ηθικό να αφήσει τώρα τον Ολυμπιακό τη στιγμή που σχεδίασε την ομάδα για τη νέα σεζόν και οι «ερυθρόλευκοι» πήραν στις μεταγραφές όποιον πολίστα ζήτησε ο ίδιος. «Παραμένω στον Ολυμπιακό, διότι είμαι άνθρωπος με αξιοπρέπεια» δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» ο Βολιώτης τεχνικός.

Εκείνο που μένει πλέον είναι η οριστικοποίηση της συμφωνίας και η ανακοίνωση της ΚΟΕ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter