Πόλο: Πρεμιέρα με ισοπαλία η Εθνική Ανδρών

Πόλο: Πρεμιέρα με ισοπαλία η Εθνική Ανδρών

Δεν μπόρεσε να ξεκινήσει με νίκη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης η Εθνική Ανδρών πόλο, αν και είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με την Κροατία. Το ματς τελείωσε με 8-8 και η πρωτιά του Ομίλου, που χαρίζει απ’ ευθείας πρόκριση στα προημιτελικά, θα κριθεί πιθανότατα στη διαφορά τερμάτων.

Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε με 4-1, ισοφαρίστηκε γρήγορα, αλλά δεν βρέθηκε ποτέ πίσω στο σκορ. Ο κορυφαίος Άγγελος Βλαχόπουλος έδωσε προβάδισμα 3:08 πριν τη λήξη, αλλά οι Κροάτες ισοφάρισαν με τυχερό γκολ.

Ο Βλαχόπουλος πέτυχε 4 από τα 8 γκολ της Εθνικής μας, ενώ σκόραραν και οι Γεννηδουνιάς, Κάκαρης, Φουντούλης, Αργυρόπουλος. Τα οχτάλεπτα: 4-1, 1-4, 2-1, 1-2.

Σε σχέση με την ομάδα που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η Εθνική Ελλάδας έχει ανανεωθεί κατά 5 παίκτες. Από το βασικό σχήμα της “αποστρατεύτηκαν” οι Κολόμβος, Μουρίκης.

Στον ίδιο Όμιλο βρίσκονται επίσης η Γερμανία και η Ιαπωνία (12-11 οι Γιαπωνέζοι στο μεταξύ τους παιχνίδι). Οι τρεις πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογίας θα προκριθούν στην επόμενη φάση.

Στην αντίστοιχη πρεμιέρα των Γυναικών, η ελληνική ομάδα νίκησε εύκολα την αδύναμη Ταϊλάνδη με το ευρύ 28-1.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter