Πόλο: Πρώτοι και αήττητοι στα προημιτελικά οι Άνδρες

Πόλο: Πρώτοι και αήττητοι στα προημιτελικά οι Άνδρες

Αήττητη, αλλά με πολύ άγχος ολοκλήρωσε τους αγώνες της στον πρώτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η Εθνική Ανδρών πόλο. Το 13-12 επί της Γαλλίας έστειλε την ελληνική ομάδα απ’ ευθείας στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει μία από τις Ιταλία, ΗΠΑ.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου προηγήθηκε με τρία γκολ διαφορά (7-4), αλλά έκανε κακή εμφάνιση και ισοφαρίστηκε σε 12-12 στο τελευταίο δίλεπτο, οπότε χρειάστηκε ένα εύστοχο πέναλτι του Άγγελου Βλαχόπουλου για να εξασφαλίσει τη νίκη.

Τα οκτάλεπτα του αγώνα: 3-3, 4-3, 3-2, 3-4.

Τα ελληνικά γκολ πέτυχαν οι Παπαναστασίου, Αργυρόπουλος, Φουντούλης 2, Γκιουβέτσης, Κάκαρης 2, Παπανικολάου, Σκουμπάκης, Γεννηδουνιάς 2, Βλαχόπουλος 2.

H Eθνική Γυναικών έκλεισε την πρώτη φάση με μία εύκολη νίκη επί της Κίνας, 22-9, και θα αντιμετωπίσει αύριο το εξίσου αδύναμο Καζαχστάν, σε νοκ-άουτ αναμέτρηση για να σφραγίσει το εισιτήριό της για τα προημιτελικά. Εκεί θα την περιμένει η Ιταλία, η οποία ήταν το «θύμα» της στον μικρό τελικό του πρόσφατου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπου κρίθηκε και το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η σύνθεση της Εθνικής μας απέναντι στις Κινέζες: Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Ελευθεριάδου 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Ξενάκη 1, Ασημάκη 2, Νίνου 4, Βασιλική Πλευρίτου 4, Γιαννοπούλου 3, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Ελληνιάδη, Τριχά 2.

Διαβάστε επίσης:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter