Πόλο: Πρώτη νίκη της Βουλιαγμένης στην έδρα του Ολυμπιακού μετά από 9 χρόνια

Πόλο: Πρώτη νίκη της Βουλιαγμένης στην έδρα του Ολυμπιακού μετά από 9 χρόνια

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος πόλο των ανδρών επεφύλαξε μια πολύ μεγάλη έκπληξη, καθώς η Βουλιαγμένη νίκησε τον Ολυμπιακό με σκορ 8-7 μέσα στον Πειραιά, σημειώνοντας έτσι την πρώτη της νίκη στην έδρα του Ολυμπιακού ύστερα από 9 χρόνια.

Η τελευταία εντός έδρας ήττα των «ερυθρολεύκων» στην κανονική περίοδο ήταν στις 11/2/2011 με 16-3 από τη Βουλιαγμένη με τον Ολυμπιακό να παίζει με το εφηβικό λόγω απεργίας των παικτών. Εάν δεν υπολογιστεί αυτή η ήττα ακριβώς επειδή έπαιζαν έφηβοι για να βρει κάποιος την αμέσως προηγούμενη εντός έδρας ήττα σε κανονική περίοδο θα πρέπει να γυρίσει πίσω, 15 χρόνια, στις 26/02/2005 με 6-5 από τον Εθνικό!

Τα οκτάλεπτα του σημερινού αγώνα: 0-1, 0-1, 2-4, 5-2

Ολυμπιακός (Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1, Αργυρόπουλος 1, Πρέκας, Δερβίσης 1, Κάκαρης, Μουρίκης 2,Καπότσης 1, Χρυσοσπάθης, Ίρβινγκ, Γραμματικός, Συρμάς, Μαθιόπουλος.

Βουλιαγμένη (Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 1, Τρούλος 2, Γουβής, Αφρουδάκης 1, Καλογερόπουλος, Χαλυβόπουλος 1, Κουρούβανης 2, Λόζινα, Μπάσιτς, Ανδρεάδης, Καστρινάκης, Βλάσσης. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter