Πόλο: Σάρωσε και την ουγγρική Ορβόσι ο Ολυμπιακός στο Champions League

Πόλο: Σάρωσε και την ουγγρική Ορβόσι ο Ολυμπιακός στο Champions League

Στην κορυφή της βαθμολογίας του Α’ Ομίλου του Champions League παρέμεινε ο Ολυμπιακός, συνεχίζοντας το αήττητο σερί του και στην 5η αγωνιστική. Ο πρωταθλητής Ελλάδας κατέβαλε με 7 – 4, την ουγγρική Ορβόσι, σημειώνοντας την τέταρτη νίκη του στη φετινή διοργάνωση.

Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν να εξασφαλίζουν από τώρα την πρόκριση στο final-6 της Βουδαπέστης, έχοντας στόχο την πρώτη θέση για να βρεθεί απευθείας εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Στο πρώτο ημίχρονο, η άμυνα του Ολυμπιακού εξουδετέρωσε το επιθετικό ατού των Μαγυάρων, τον Σέρβο φουνταριστό και πρώην παίκτη της πειραϊκής ομάδας, Μπόμπαν Νίκιτς. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν όμως να εκμεταλλευθούν την καλή αμυντική λειτουργία τους, αφού στην επίθεση εμφανίστηκαν επιπόλαιοι, έχοντας στο πρώτο μισό 1/5 στον παίκτη παραπάνω κι ένα χαμένο πέναλτι του Φουντούλη.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός βελτίωσε την απόδοσή του όσο χρειαζόταν, για να τελειώσει τον αγώνα. Με επιμέρους σκορ 4-1, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έφτασε στο +4 (7-3), εξαλείφοντας κάθε αμφιβολία για τον τελικό νικητή.

Για τους νικητές σκόραραν οι, Μυλωνάκης 2, Φουντούλης 2, Γεννηδουνιάς, Μπούσλιε, Ποντικέας και για τους Ούγγρους οι Μπάτορι 2, Νίκιτς και Σέμαν.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-1, 4-1, 0-1

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter