Πόλο: Στην 7η θέση οι Άνδρες

Πόλο: Στην 7η θέση οι Άνδρες

Την 7η θέση κατέλαβε η Εθνική Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης, μετά τη σημερινή νίκη της επί της Ρωσίας με 11-9 στη Βουδαπέστη. «Θέλαμε μία νίκη για να τελειώσουμε τις υποχρεώσεις με αισιόδοξη διάθεση», τόνισε ο προπονητής Θοδωρής Βλάχος.

Τα οκτάλεπτα του αγώνα ήταν: 2-2, 3-2, 3-3, 3-2. Σκόραραν για την ελληνική ομάδα οι Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 1, Αργυρόπουλος 3, Μουρίκης 2, Γούνας 2, Βλαχόπουλος 1.

Η Εθνική Ανδρών θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο μέσα από Προολυμπιακό τουρνουά, τον ερχόμενο Μάρτιο.

Το ίδιο ισχύει για την Εθνική Γυναικών, η oποία τερμάτισε στην 6η θέση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μετά τη χθεσινή ήττα της από την Ιταλία (5-7, Μ.Πλευρίτου, Ελευθεριάδου, Ξενάκη, Κώτσια, Ε.Πλευρίτου από 1 γκολ). Τον τίτλο κατέκτησαν οι Ισπανίδες, με το 13-12 επί της Ρωσίας στον τελικό.

Στους Άνδρες, το χρυσό μετάλλιο κατέληξε στη διοργανώτρια Ουγγαρία, η οποία νίκησε στον αποψινό τελικό την Ισπανία, με 14-13 συνολικό σκορ μετά τη διαδικασία των πέναλτι. Ο κανονικός αγώνας τελείωσε ισόπαλος με 9-9.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter