Πόλο: Στην τετράδα με θρίαμβο οι Άνδρες

Πόλο: Στην τετράδα με θρίαμβο οι Άνδρες

Επιβλητική πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πέτυχε η Εθνική Ανδρών του πόλο, η οποία χρειάζεται μία νίκη στα δύο τελευταία παιχνίδια της για να κατακτήσει το μετάλλιο.

Το 12-7 επί του Μαυροβουνίου έστειλε την ελληνική ομάδα στα ημιτελικά για 4η φορά στην ιστορία της και δεύτερη συνεχόμενη, μετά το χάλκινο μετάλλιο του 2015 στο Καζάν. Το τελευταίο της εμπόδιο πριν τον σαββατιάτικο τελικό θα είναι (Πέμπτη, 21.30) η νικήτρια του αγώνα μεταξύ της οικοδέσποινας Ουγγαρίας και της Ρωσίας.

Τα γκολ της ελληνικής ομάδας, η οποία προηγήθηκε με 10-2 πριν χαλαρώσει, πέτυχαν οι Φουντούλης 4, Γούνας 2, Δερβίσης, Βλαχόπουλος, Μουρίκης, Κολόμβος, Κανακάκης, Γεννηδουνιάς. Ο τερματοφύλακας Φλέγκας απέκρουσε πέναλτι των Μαυροβούνιων στην πρώτη κιόλας φάση του προημιτελικού. “Παίξαμε φανταστικά σε άμυνα και επίθεση, υπήρχε μόνο μία ομάδα μέσα στην πισίνα”, υποκλίθηκε στους παίκτες του ο προπονητής Θοδωρής Βλάχος. Τα οκτάλεπτα: 1-0, 5-2, 4-1, 2-4.

Η Εθνική Γυναικών αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Ισπανία στον χθεσινό προημιτελικό (14-12). Η ελληνική ομάδα έχασε την πρόκριση μέσα από τα χέρια της, αφού ισοφαρίστηκε σε 10-10 μόλις 5 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα. Τα κορίτσια παίζουν αύριο με την οικοδέσποινα Ουγγαρία για τις θέσεις 5-8.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter