Πόλο: Συντριβή για τους Άνδρες, νίκησαν οι Γυναίκες

Πόλο: Συντριβή για τους Άνδρες, νίκησαν οι Γυναίκες

Βαριά ήττα από την Ιταλία γνώρισε η Εθνική Ανδρών πόλο στον δεύτερο αγώνα της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που συνεχίζεται στο Ζάγκρεμπ. Η ελληνική ομάδα έχασε με 15-8 μετά από κακή εμφάνιση και θα περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα Ιταλίας-Ουγγαρίας για να μάθει αν θα προκριθεί απ’ ευθείας στα προημιτελικά.

H Eθνική βρέθηκε να χάνει με 7-2 στο δεύτερο οκτάλεπτο και δεν μπόρεσε να ορθοποδήσει. Τα γκολ πέτυχαν οι Βλαχόπουλος 3, Γκιουβέτσης 2, Κάκαρης 2, Γεννηδουνιάς. Τα οκτάλεπτα του αγώνα ήταν : 2-4, 2-3, 2-5, 2-3. Στον τρίτο αγώνα της, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία.

Στην αντίστοιχη διοργάνωση των Γυναικών, η Εθνική Ελλάδας νίκησε στο Αϊντχόφεν την αδύναμη Κροατία με 25-8 και περιμένει την πανίσχυρη οικοδέσποινα Ολλανδία στον τελευταίο αγώνα της για τον Όμιλο.

Τα οκτάλεπτα της αναμέτρησης: 5-4, 7-1, 6-1, 7-1. Τα γκολ για την ομάδα της Αλεξίας Καμμένου πέτυχαν οι Ελευθερία Πλευρίτου 4, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 3, Ξενάκη 5, Ασημάκη 1, Τορνάρου 1, Βασιλική Πλευρίτου 3, Γιαννοπούλου 2, Ελληνιάδη 5.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter