Πόλο: Συντριβή για τους Άνδρες, νίκησαν οι Γυναίκες

Βαριά ήττα από την Ιταλία γνώρισε η Εθνική Ανδρών πόλο στον δεύτερο αγώνα της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που συνεχίζεται στο Ζάγκρεμπ. Η ελληνική ομάδα έχασε με 15-8 μετά από κακή εμφάνιση και θα περιμένει το αποτέλεσμα του αγώνα Ιταλίας-Ουγγαρίας για να μάθει αν θα προκριθεί απ’ ευθείας στα προημιτελικά.

H Eθνική βρέθηκε να χάνει με 7-2 στο δεύτερο οκτάλεπτο και δεν μπόρεσε να ορθοποδήσει. Τα γκολ πέτυχαν οι Βλαχόπουλος 3, Γκιουβέτσης 2, Κάκαρης 2, Γεννηδουνιάς. Τα οκτάλεπτα του αγώνα ήταν : 2-4, 2-3, 2-5, 2-3. Στον τρίτο αγώνα της, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία.

Στην αντίστοιχη διοργάνωση των Γυναικών, η Εθνική Ελλάδας νίκησε στο Αϊντχόφεν την αδύναμη Κροατία με 25-8 και περιμένει την πανίσχυρη οικοδέσποινα Ολλανδία στον τελευταίο αγώνα της για τον Όμιλο.

Τα οκτάλεπτα της αναμέτρησης: 5-4, 7-1, 6-1, 7-1. Τα γκολ για την ομάδα της Αλεξίας Καμμένου πέτυχαν οι Ελευθερία Πλευρίτου 4, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 3, Ξενάκη 5, Ασημάκη 1, Τορνάρου 1, Βασιλική Πλευρίτου 3, Γιαννοπούλου 2, Ελληνιάδη 5.