Πολωνία-Κορονοϊός: Νέο αρνητικό ρεκόρ με 954 θανάτους σε 24 ώρες

Πολωνία-Κορονοϊός: Νέο αρνητικό ρεκόρ με 954 θανάτους σε 24 ώρες

Η Πολωνία κατέγραψε σήμερα νέο ημερήσιο ρεκόρ 954 θανάτων από COVID-19, όπως ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας.

Το σημερινό ρεκόρ είναι κατά πολύ μεγαλύτερο του προηγούμενου καθώς η χώρα αγωνίζεται για να αντιμετωπίσει ένα τρίτο κύμα μολύνσεων, για το οποίο οι αρχές εκφράζουν φόβους ότι μπορεί να επιδεινωθεί εξαιτίας του συγχρωτισμού στη διάρκεια του Πάσχα.

Η υπηρεσία υγείας της Πολωνίας έχει φθάσει στα όρια εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων Covid-19. Σε μερικές περιφέρειες οι συσκευές μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής παραλίγο να εξαντληθούν και η κυβέρνηση επέβαλε σε όλη τη χώρα αυστηρότερους περιορισμούς στις καθημερινές δραστηριότητες σε μια προσπάθεια να συγκρατήσει τη μετάδοση της νόσου.

Ο υπουργός Υγείας Άνταμ Νιντζίλσκι δήλωσε χθες πως οι συνέπειες της αύξησης της κινητικότητας στη διάρκεια του σαββατοκύριακου του Πάσχα των καθολικών θα είναι φανερές στα στατιστικά στοιχεία της επόμενης εβδομάδας και ότι μια αύξηση στον αριθμό των κρουσμάτων είναι πιθανή.

Οι παιδικοί σταθμοί, τα εμπορικά κέντρα, τα ξενοδοχεία, οι κινηματογράφοι και τα θέατρα θα παραμένουν κλειστοί στο πλαίσιο των περιορισμών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter