Πολύ εύκολα χάνονται τα λάπτοπ κ. Χρυσοχοΐδη μου

Πολύ εύκολα χάνονται τα λάπτοπ κ. Χρυσοχοΐδη μου

Ότι ο Λιγνάδης είχε όλο τον χρόνο να εξαφανίσει το λάπτοπ του με όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία, το έχουμε όλοι αντιληφθεί. Όπως αντιληφθήκαμε αυτό που τόσο καιρό δεν αντιλήφτηκαν τα σαΐνια του Χρυσοχοΐδη: ότι κάνοντάς τους πλάκα πήγε σαν κύριος, όσο αυτοί καθυστερούσαν τις δέουσες ενέργειες μήπως βρεθεί τρόπος να γλιτώσει, και αγόρασε ένα καινούργιο υπολογιστή! Μετά τους τον έδωσε και μπήκε στο κελί του γελώντας με τα χάλια του και μακαρίζοντας για τους καλούς του φίλους.

Αυτό που δεν έχουν πολλοί αντιληφθεί είναι ότι και το λάπτοπ του αστυνομικού βιαστή και προαγωγού «πέταξε»! Γιατί είπε στους (παλιόφιλούς του;) αστυνομικούς ότι θέλει να κάνει ένα τηλεφώνημα στον δικηγόρο του –το τηλεφώνημα που αρνούνταν στο θύμα του- και εκείνος πήρε κάποιον συνεργό του και αυτός έσπευσε πίσω από την πλάτη των αστυνομικών και εξαφάνισε ό,τι προλάβαινε.

Κανονικά –σε μια κανονική χώρα- ο αρμόδιος υπουργός θα είχε ήδη δώσει εντολή να γίνει έρευνα που θα εξετάσει τα πώς και τα γιατί και θα καταλογίσει ευθύνες. Τέτοιες… κανονικότητες όμως δεν υπάρχουν στην Ελλάδα της αχρηστίας και της ιδιοτέλειας. Καμία έρευνα λοιπόν δεν θα γίνει και οι συνεργάτες του ένστολου μέχρι προχτές προαγωγού οι οποίοι θα εντοπιστούν θα είναι οι λιγότεροι δυνατοί!

Δεν γινόταν άλλωστε να γίνει αλλιώς. Γιατί για κάθε τέτοιο κύκλωμα στην τελική δεν μπορεί παρά να φταίνε και κάποιοι πρωτοκλασάτοι της ΕΛΑΣ. Κι όταν φταίνε πρωτοκλασάτοι δεν μπορεί τελικά να μην έχει ευθύνες και ο… μόνιμος υπουργός προστασίας του Πολίτη των «επιτελικών» κυβερνήσεων.

Αλλά αυτός –διαθέτοντας ακόμα διεθνείς και εσωτερικές διασυνδέσεις, αυτό που ο απλός πολίτης λέει… «άκρες»- προσπαθεί ντε και καλά, με τη βοήθεια των πετσωμένων ΜΜΕ, να βγει από το κάδρο, ακόμα κι όταν όλα τον δείχνουν!

Οπότε, και τα στοιχεία μπορούν να εξαφανίζονται και τα τηλέφωνα επιτρέπονται ή απαγορεύονται κατά πώς συμφέρει ορισμένους και τα κυκλώματα μένουν εκτός έρευνας.

Άλλωστε ο Χρυσοχοΐδης έχει σπεύσει να μας ενημερώσει ήδη, για να προλάβει και αυτά που θα έρχονται στο φως παρά τις προσπάθειές του για συσκότιση, ότι για όλα φταίει η… αντιπολίτευση. Με άλλα λόγια και τα λάπτοπ μπορούν να «πετάνε» σαν τους… γαϊδάρους του παλιού ανέκδοτου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter