Πολύπαθη Αθήνα, πολύπαθη επαρχία

Πολύπαθη Αθήνα, πολύπαθη επαρχία

Μια χώρα διαλυμένη και αφημένη στην τύχη της, ένας λαός έρμαιο των διαθέσεων της πιο αναίσχυντης κυβέρνησης που έχει κυβερνήσει μεταπολιτευτικά τον τόπο.

Όσα λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες από όλες τις πτυχές της νεοδημοκρατικής εξουσίας είναι πρωτοφανή. Από τη μια πλευρά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ένα τραγικό από όλες τις πλευρές διάγγελμα το απόγευμα της Πέμπτης επιρρίπτει ολόκληρη την ευθύνη για την ραγδαία διάδοση του κορονοϊού στους πολίτες ενώ ταυτόχρονα αποσείει από την κυβέρνησή τους και από τον ίδιο οποιαδήποτε ευθύνη.

Το ίδιο κάνει και για τις καταστροφές λόγω των πλημμυρών που τις ρίχνει στην κακιά στιγμή, ενώ είναι οι κυβερνήσεις της Δεξιάς μεταπολεμικά που κατέστρεψαν τις μεγάλες πόλεις της χώρας δια της αντιπαροχής.

Ο Δήμαρχος της Αθήνας ανηψιός του πρωθυπουργού πέταξε στα σκουπίδια 2 εκατομμύρια ευρώ για έναν πεζόδρομο που τώρα δεν του αρέσει και προσπαθεί να ξαναφέρει την πρωτεύουσα στην κατάσταση που ήταν πριν από το πείραμα.

Μια πρωτεύουσα που είναι πανβρώμικη από το Σύνταγμα μέχρι την πιο απομακρυσμένη συνοικία της αλλά ο Μπακογιάννης δηλώνει ότι ακολουθεί τα χνάρια της Μελίνας και του Τρίτση. Όχι ότι αυτοί άλλαξαν και πολύ την Αθήνα αλλά είναι ύβρις και μόνο να το αναφέρει ειδικά μετά το τελευταίο του στραπάτσο που πολύ αμφίβολο αν το συνειδητοποίησε.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη άφησε την Υγεία στο έλεος της πανδημίας χωρίς ΜΕΘ, ιατρικό και υγειονομικό προσωπικό. Όπως αντίστοιχα και τους μαθητές με τη περίφημη ρήση ότι είναι καλύτερα 25 μαθητές στην τάξη παρά 15.

Οι μαθητές κάνουν καταλήψεις για να καλυτερεύσουν τις συνθήκες εντός των σχολείων, αλλά τα καλοπληρωμένα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη Μέσα Ενημέρωσης διαστρεβλώνουν τα γεγονότα με αποτέλεσμα να οδηγούν τους γονείς σε πράξεις βίας κατά των ίδιων τους των παιδιών.

Τώρα πανικόβλητη κλείνει περιοχές, σκέπτεται να απαγορεύσει την κυκλοφορία τις βραδινές ώρες μιμούμενη τις περιόδους της κατοχής και της δικτατορίας, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να περιορίσει τα κρούσματα κορονοϊού.

Ολόκληρη η χώρα έχει εισέλθει σε μια περίοδο που ίσως είναι η χειρότερη του 20ου και 21ου αιώνα.

Με μια οικονομία που οδεύει με ταχύτατο ρυθμό προς την καταστροφή, τα νοικοκυριά βρίσκονται σε ένα συνεχές σπιράλ φτωχοποίησης με αβέβαιο αδιέξοδο.

Η πρωτοφανής κοροϊδία του Μητσοτάκη και της παρέας του είναι ανάγκη να σταματήσει όσο είναι καιρός. Η χώρα δεν αντέχει άλλο.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter