Πολυπληθής αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο (Photos)

Πολυπληθής αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο (Photos)

Πολυπληθής αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ λίγο μετά τις 10 το πρωί του Σαββάτου κατέθεσαν στεφάνια στο μνημείο του Πολυτεχνείου.

Εκ μέρους του κόμματος κατέθεσε στεφάνι ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, Πάνος Σκουρλέτης, ενώ από τη Νεολαία ο γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου, Σωτήρης Αλεξίου.

Ο Πάνος Σκουρλέτης, μετά την κατάθεση στεφάνου στο χώρο του Πολυτεχνείου, δήλωσε:

«Πολλοί προσπάθησαν, χρόνια τώρα, να απαξιώσουν το μήνυμα του Νοέμβρη, αλλά το εξεγερσιακό μήνυμα του ’73 εξακολουθεί να είναι ένα σημείο αναφοράς, εμπνέει τη νέα γενιά. Τότε ήταν οι αγώνες για “Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία”. Σήμερα οι προκλήσεις της νέας γενιάς είναι και πάλι για την υπεράσπιση της δημοκρατίας, για τη μείωση των ανισοτήτων, αλλά και για να μπορέσουν να αποτελέσουν οι νεανικοί αγώνες έναν φραγμό απέναντι στην κλιματική κρίση που ζούμε. Παραμένει, όμως, πάντα επίκαιρο και το αίτημα για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της Παιδείας. Όπως τότε λοιπόν, έτσι και τώρα, βαδίζουμε στους δρόμους του Νοέμβρη».

Επίσης, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε στεφάνι στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ. Προς στιγμήν δημιουργήθηκε ένταση με ορισμένους που δεν ήθελαν να επιτρέψουν στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ να περάσει, χωρίς τελικά να τα καταφέρουν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter