Πολυτεχνείο: Μετά την κατακραυγή, διαβεβαιώσεις πως σβήνεται το πρόστιμο των 300 ευρώ για το λουλούδι (Video)

Πολυτεχνείο: Μετά την κατακραυγή, διαβεβαιώσεις πως σβήνεται το πρόστιμο των 300 ευρώ για το λουλούδι (Video)

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, η Μαρία Κιούση, η γυναίκα στην οποία επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ επειδή άφησε ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείο, δεν θα κληθεί να πληρώσει το «χαράτσι» καθώς το αρχηγείο της αστυνομίας έδωσε διαβεβαιώσεις ότι θα σβηστεί.

Μιλώντας στο Open η ίδια εξήγησε πως βρέθηκε στο Πολυτεχνείο για να αφήσει ένα λουλούδι στη μνήμη των νεκρών της εξέγερσης. Για να το κάνει αυτό έστειλε sms στο 13033 για μετακίνηση 6.

Ωστόσο, όπως εξηγεί: «Μου είπαν ότι έβαλα λάθος κωδικό. Τι έπρεπε να βάλω; Πάω κηδεία; Ήθελαν να γράψουν για παραδειγματισμό. Τους είπα: “εσείς δεν τηρείτε τα μέτρα». 

«Η κυρία Κιούση δεν παρανόμησε. Της οφείλουν μία συγγνώμη. Τα μέτρα για το Πολυτεχνείο χθες ηταν πρωτοφανή», ανέφερε συνάδερφος της κ. Κιούση, αντιπρόεδρος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής, Κωνσταντίνος Λυβέρης.

Διαβεβαιώσεις ότι δε θα πληρώσει

Όπως είπε η ίδια η Μ. Κιούση, δεν επικοινώνησε μαζί της κάποιος με θεσμικό αξίωμα, ούτε καν φυσικά ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. 

Ωστόσο, το αρχηγείο της ΕΛΑΣ παρείχε διαβεβαιώσεις ότι η κλήση θα σβηστεί και η γυναίκα δε θα πληρώσει τελικά το πρόστιμο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter