Πολυτεχνείο: 17 προσαγωγές από… προληπτικούς ελέγχους στην Αθήνα

Πολυτεχνείο: 17 προσαγωγές από… προληπτικούς ελέγχους στην Αθήνα
Φωτογραφία αρχείου

Σε εφαρμογή βάζει η ΕΛΑΣ του Θεοδωρικάκου μέτρα… «προληπτικού» ελέγχου καθώς πριν τη μεγάλη πορεία για την 49η επέτειο από την Εξέγερση του Πολυτεχνείου, η αστυνομία ανακοίνωσε 17 προσαγωγές στο κέντρο της Αθήνας.

Δείτε επίσης: Πολυτεχνείο: Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις – Το μεσημέρι η μεγάλη πορεία (Photos)

Στη «δίνη του κυκλώνα» έχει βρεθεί η πλατεία των Εξαρχείων όπου οι «ομάδες της Ασφάλειας» σταματούν πολίτες και ζητούν να ανοίξουν τις τσάντες και τα σακίδιά τους.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τις προσαγωγές έκαναν «ομάδες της Ασφάλειας που πραγματοποιούν προληπτικούς ελέγχους στο κέντρο της Αθήνας».

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ για εξακρίβωση στοιχείων.

Υπογραμμίζεται πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει μετατρέψει την Αθήνα σε «φρούριο» καθώς βρίσκονται στους δρόμους της πρωτεύουσας σχεδόν 6.000 αστυνομικοί.

«Φρούριο» το κέντρο της Αθήνας

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει δώσει εντολή για δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, «απλώνοντας» στο κέντρο της Αθήνας αλλά και πέριξ των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων πάνω από 5.000 αστυνομικούς. Παράλληλα, τις εκδηλώσεις και την πορεία θα «παρακολουθεί» drone και ελικόπτερο, δίνοντας εικόνα στην ΕΛ.ΑΣ, ενώ έχει δοθεί εντολή και για προληπτικούς ελέγχους στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter