Πολύτιμο 0-0 ο Ατρόμητος από την Λέγκια στην Βαρσοβία

Πολύτιμο 0-0 ο Ατρόμητος από την Λέγκια στην Βαρσοβία

Ο Ατρόμητος στάθηκε όρθιος έχοντας και την τύχη με το μέρος του στην Βαρσοβία και απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία 0-0 από την Λέγκια στο πρώτο παιχνίδι για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και η πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης θα παιχθεί στο Περιστέρι την ερχόμενη Τετάρτη (14/8)

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος κράτησε μακριά από την περιοχή του τους Πολωνούς και μ΄λαιστα με αρκετή ευκολία. Στην επανάληψη, η Λέγκια μπήκε δυνατά στο ματς με σκοπό να βρει φγρήγορα ένα γκολ και παραλίγο να το πετύχει στο 50’ αλλά η εκτέλεση φάουλ του Νοβίκοβας βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Μέγερι.

Το δοκάρι πείσμωσε τους γηπεδούχους που όσο περνου΄σε η ώρα πίεζαν πιο πολύ την άμυνα του Ατρομήτου και στο 74’ είχαν νέο δοκάρι πάλι με φάουλ αυτή την φορά από τον Καρλίτος!

Τελικά οι Περιστεριώτες άντεξαν και πήραν πολύτιμη ισοπαλία που τους δίνει το δικαίωμα να ελπίζουν στη ρεβάνς

Διαιτητής ήταν ο Αυστριακός Μάνουελ Σίτενγκρουμπερ που κιτρίνισε τους Χαρίση, Βέλλιο Μάντσον, Γούτα

Λέγκια: Μαγιέσκι, Λέβτσουκ, Άντολιτς, Γκβίλα, Ρότσα, Νοβικόβας, Αντρέ Μαρτίνς, Βέσοβιτς, Γιεντρεγτζικ, Λουκίνιας, Κουλένοβιτς (65’ Καρλίτος).

Ατρόμητος: Μέγερι, Κατράνης, Γούτας, Κάχιλα, Ρισβάνης, Νάτσος, Μάντσον, Χαρίσης (72’ Ουγκράι), Ούμπιδες (61΄Ρόσα), Μανούσος (84’ Ζοάο Σίλβα), Βέλλιος

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter